С
Сатори
Гостин
Баде, Баде...знаеш дека не е фер да се расправаш со луѓето додека се лути...ајде кај мене на мсн...:nesum:
А Раци...вреѓаш.
А Раци...вреѓаш.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Процедурална забелешка,господине Изгорен 84пати...
Никој не го спомна Небесното Куче и не го нападна лично него(не вреди типот толку)туку неговата идеологија за "Избраната Сперма" за која ние мислиме дека е баш иста со онаа која Црнец ја издркува со лева рака у ВЦ Шоља.Толку,фала на пажња.
Баде, Баде...знаеш дека не е фер да се расправаш со луѓето додека се лути...ајде кај мене на мсн...:nesum:
А Раци...вреѓаш.
Burn84 напиша:Ова ме подсеќа на она ние жените сакаме да не третираат еднакво ко машките во се.
Ама кога ќе ги удри некој или кога ќе им рече дојди да поработиш нешто потешко кајшто треба кичма да се остави тогаш играат на картата не може така ние сме женски.
Нема логика да верувате во едно а да тврдите дека другото е погрешно. Ниту една идеологија не е подобра од другата и точка.
Ако гледаме со факти тогаш комунизмот е можеби најлошата идеологија на сите времиња но зошто луѓето уште го бараат.
Не постои совршен начин на функционирање и гледање на работите и нештата.
Мала...ако немаш да додадеш нешто(со смисла нормално)трк да напишеш песничка за тоа како сите треба да се сакаат![]()
Мала...ако немаш да додадеш нешто(со смисла нормално)трк да напишеш песничка за тоа како сите треба да се сакаат![]()
Изгорен чоек,ју фани гај:helou:
Ебати паралелата.Што жити патлакот на покојниот ми дедо работат Скинерчињата кое би се сметало за продуктивно?Која е нивната смисла освен напрегање кичма за кршење кичма?Дај пер коа браниш нешто бар знај што сакаш да кажеш.Кој црн Комунизам го стави тука?Оној кој беше преуранет,се практикуваше во феудални државички и од самиот почеток не беше она што требаше да биде оти моќниците не планираа комунизам?Епа тогаш тоа не ти е аргумент,туку обично незнаење кое по дифолт ние добрите емпати кои ги мразиме сите луѓе подеднакво ќе ти простиме.
Точно дека ниту една идеологија не е совршена.Оваа е лоша и штетна и не носи никакви благодети.Смрди.на црн јаглен и обесени луѓе.Како можеш да застанеш зад такво нешто?
Несовршенството не треба да води кон девијантност.Арно ама...
Зарем да ти ја земам улогата?
Секако дека не.
Па ти ни проповедаш демократија бе сонце...
И дај те молам престани да ги деградираш луѓето за своја лична сатисфакција, никој тука не цени таква форма на „изразување“.Твоите вредни мислења научи да ги искажуваш малку подостоинствено.
Али ај, ќе те научат тоа на факс...
Се учи на неговиот.Toa ne se uci na faks![]()
Не го криј тоа напиши Бел. Ама и не бил многу тоа лош начин,мислам дека немало потреба од тоа доколку не се противеле некои држави немало толку жртви да има.
Колку е забегана темава...Јас давам предлог да биде преименувана во Koмунисти vs Нацисти,зш имево на темава нема никакво везе со 86% од муабетиве на истата!!
СО ГОЛЕМО РАЗБИРАЊЕ И ПОЧИТ
Да, да. Јбг, форум е за комуникација и дискутирање, нека се сноси со последиците на ДИСКУТИРАЊЕ.Баде, Баде...знаеш дека не е фер да се расправаш со луѓето додека се лути...ајде кај мене на мсн...
сум видел скинери по полска и русија и не ми е јасно
како можат да почитуваат нешто како наци поздрав наци знаме итн кога од таа наци држава изгубија милиони луѓе (полска-6мил ссср-27мил)
у ред е да ја сакаш својата нација али овие само носат срам