Скијање во Банско

• Креатор на темата Креатор на темата PIRIN3
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте биле на скијање во Банско?

• Да, сум бил и би сакал повторно да одам

Гласови: 65 45,5%
  • Не, и немам намера да одам

Гласови: 14 9,8%
  • Не, но би сакал во блиска иднина да одам

Гласови: 58 40,6%
  • Да, и не планирам повторно да одам

Гласови: 6 4,2%

• Вкупно гласачи
    143
Очајно е Банско со снег... Колебам се дали да одам иако веќе имам уплатено еден дел... Лани исто така имаше недостаток од снег ама не беше до толку оваа година е ОЧАЈ..болка за очи и душа ..

Jас кога бев во 2011 јануари беше `чудна јада од Банскога града...` заради недостаток од снег па пак се изнаскијавме на вештачкиот снег/мраз. Оваа година е подобра од тогаш како гледам и слушам оттаму па не бери гајле, само убаво наоштри ги кантовите!
--- надополнето: 7 јануари 2014 во 11:11 ---

Нема снег низ градот,само вештачки на стазите.Туристи нема ного .А услугата на најдолно ниво како и низ цела Бугарија.
Незнам дали некој у Бугарија е слушнал за културно однесување и почитување на муштерите.

Нема снег низ градот,само вештачки на стазите.Туристи нема ного .А услугата на најдолно ниво како и низ цела Бугарија.
Незнам дали некој у Бугарија е слушнал за културно однесување и почитување на муштерите.

Банско како Охрид:tapp:

Тази година има рекорден броj туристи во Бугариja целостно надминуват 7 милиона.
Приходите надминуват 3 милиарда евра от туризам.
Очекува се раст от 8,2% на зимниту курорти.
Последната анализа на светската ски асоциациja покажува,дека има капацитет и потенциал за увеличуване на ски туристие 5 пати.
www.bnr.bg/sites/radiobulgaria/Lifestyle/News_bg/Pages/1201-1.aspx

Бога ми 7 милиона ? Во Охрид има 7 милиарда туристи а во Попова шапка 70 милиарда.;)

Това за 7 000 000 туристи во Бугариja е истина. Казано е от заместник минист'ра на икономиката и Този п'т му вјарвам, заштото на морето и во зимните курорти местата во хотелите св'ршват 5 месеца преди сезона. А миналата года туристите беха малко по-малко от 7 000 000.

Денеска малку повеа снег... незнам како е сега горе дали е дожд или снег..

На кои дроги се бугариштава ? 7мил туристи у банско:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom