Скијање во Банско

• Креатор на темата Креатор на темата PIRIN3
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте биле на скијање во Банско?

• Да, сум бил и би сакал повторно да одам

Гласови: 65 45,5%
  • Не, и немам намера да одам

Гласови: 14 9,8%
  • Не, но би сакал во блиска иднина да одам

Гласови: 58 40,6%
  • Да, и не планирам повторно да одам

Гласови: 6 4,2%

• Вкупно гласачи
    143
Знае ли некој како се движат цените за овие поефтините хотели од велер за лице , и дали постои некој што врши превоз до таму

Јас требаше да бидам таму од пред некој ден, но благодарение на сипаниците на син ми одложив за средина на февруари.
Да не одам оф топик, за Банско ми е се јасно како и на што се скија кога нема снег наоколу, но некој да не бил Боровец или Пампорово месецов да каже абер таму со вештачкиот снег како е ситуацијата?
Скијање на `нормален` снег најблиску има на Кајмакчалан-Ворас во Грција, на надморска 2000-2500м. Јас не бев досега, но беа мои пријатели и супер поминаа.

Минаатото зимо бев ,и ова сигурно повторно ке го посетам ,многу ми се допаѓа :pipi:

Знае ли некој како се движат цените во период од 30 декември до 6-7 јануари?

Во петак,сабота и недела бев во Банско. Отворена е веке сезоната. Горе има доволно снег.
Бев во хотел Regnum и горе доле сум задоволен. Имаше што оште да се сака, но да не бидам максималист.
http://regnum.bg/?lang=bg

Која рута е најдобро да ја фатам од Скопје за Банско?
Крива Паланка, Делчево или Ново село?

Кајганџии, беше ли некој од вас Банско годинава, хмм можеби глупаво прашање, секако дека некој беше, да сподели искуство од годинава? Јас годинава се уште не бев поради факултетот, но одам на 8ми февруари па ќе ви пишам импресии. :)

На 27, 28.02 и 01.03.2015 года во Банско ке се одржи светска купа по ски алпски дисциплини за жени. Картата за 3те дена за возрастни е 60 лева (30 евро, 1881.35 МКД ), а за деца до 12 години е 3 лева (1,5 еуро, 94.07 МКД ). Карта за 1 ден за возрастни е 25 лева (12,5 еврo,783.89 МКД )
Карти могат да се добиат од касите во Ски центар Банско и магазин Мега Спорт во Софиja.
На 27.02 од 11 саат ке биде Супер G
На 28.02 од 11:15 саат одново ке биде Супер G
На 01.03 од 13 саат ке биде алпска комбинација

Проблемот со жичарата е досат голем.

Разгледувајќи низ нетов за скијање во Банско наидов на http://vipponuda.com/Ski-Odmor/ , ме интересира дали некој ги користел нивните услуги?
Се чини дека имаат добри понуди со попуст.

Здраво.Да прашам предлог некој за превоз до банско на 31.12 попладне(пошто на пример некој работи и тој ден а агенцииве се им е од посабсјле) фала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom