Хижа Безбог и езеротоБезбог е уникален. Езерото е красота. Но лјатото. В'обште за мен Пирин е нај красивата планина в Бг

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хижа Безбог и езеротоБезбог е уникален. Езерото е красота. Но лјатото. В'обште за мен Пирин е нај красивата планина в Бг
Дечки Банско при крај на Март како е?
Не ми е толку за скијање колку што е за чист воздух и малку забава (диско/пабови).
Дали има народ - и дали све работи. Исто така како е за велигден(нивни) кај нив, да не затвара све?
Боровец > Банско
Restoranite okolu kabinite i ne bas, the club sho e kaj crkvata i kafanite rabotat turbo. Vnimavajte na 2ri na cenite, znaat da uvalat drugo meni.Работат ли рестораните и кафичите во Банско во Август?
Прв пат одам Банско, ќе одам после 4 август. Некои препораки што да се посети во лето?Restoranite okolu kabinite i ne bas, the club sho e kaj crkvata i kafanite rabotat turbo. Vnimavajte na 2ri na cenite, znaat da uvalat drugo meni.
Gradot e relativno mal, zavisi koja ti e namerata za odenje. Glavno lugjeto vo Bansko nadvor od zimska sezona odat za prosetki niz priroda i polnenje na bateriite.Прв пат одам Банско, ќе одам после 4 август. Некои препораки што да се посети во лето?
Прв пат одам Банско, ќе одам после 4 август. Некои препораки што да се посети во лето?
Отиде ли? Како е со смештај, како се цените? Можеш да препорачаш некој хотел со надворешен базен?Фала ви на инфо
Не отидов, девојка ми на 2 дена пред заминување ја скрши ногата..Отиде ли? Како е со смештај, како се цените? Можеш да препорачаш некој хотел со надворешен базен?