Skazi @ Skopje Fair - 12.09.2009

• Креатор на темата Креатор на темата old_School_mk
  • Време на започнување Време на започнување
Ау, закон, закон, закон!!! :vozbud:
Нешто најдобро. Не отворија Скази!!! Нозеве уште ми играат. Мислам симнав 3-4 кила од тоа топлото и + скокањето. Отидов во 1 саат раководејќи се по лајнапов што го ставивте. Ме заебавте. Ми сменивте рутина. Да знаев дека Бушава Азбука на почеток ќе биде на почеток ќе отидев.
Се на се одлична журка!!!

Еј мајко мила сеа станувам него да синока беше баш нааајјјјјсссссссссс ногу убаво си помина .:je::music3:

1. Скази во Македонија направи повеќе концерти од Елена Ристеска, добро де... нели ви здосади од тоа?А??А!
2. СИНОЌААА на капан ан беше лудница, еј! точкест може само да ме разбере... Exit People... :p

Редоследот беше Бушава азбука, Навигатор и конечно околу 2:00-2:30 Скази.
Јас лично се скинав од играње, бев ко бањата (у буквална смисла), и све живо ме болеше, околу 4:00 излеговме, нз ваљда до тогаш траеше:toe:
А наредната година одиме пак:wink:
Значи пишав на претходниот пост, Скази почнаа од 2 ипол (иако мислам дека не требаше да почнат тогаш, ми се чини дека имаа технички проблеми со опремата), а журката траеше до 5 саат.
1. Скази во Македонија направи повеќе концерти од Елена Ристеска, добро де... нели ви здосади од тоа?А??А!
2. СИНОЌААА на капан ан беше лудница, еј! точкест може само да ме разбере... Exit People... :p
1. Ова е 5ти настап на Скази во Македонија, а Елена Ристевска нема доволно материјал и публика за да прави секоја година концерти.
2. Синоќа на капан ан мислам дека имаше Drum & Bass, така да не мешај Psytrance со тоа. Ако веќе коментираш во контраст на ова, кажи (всушност кажете и другите) како било на журките на 2 реки и Бел Рај (ако воопшто се одржале пошто вчера врнеше).

на бели рај си имаше, а на две реки откажаа.. и не споредуј скази со овие журки:)
gay-guitar trance

ЗАКОН појако и да сакаше не можеше да биде...едино шо беше мн жешко па моравме сите да пливаме у пот ама среќа па ен смрдеше воопшто:pos2:
во секој случај криво да им биде на оние кои не беа...се гледаме следниот пат...

Како беше - see it for yourself :tv:

Да не знае некој која е песнава на почеток што ја пуштија?

ЗАКОН појако и да сакаше не можеше да биде...едино шо беше мн жешко па моравме сите да пливаме у пот ама среќа па ен смрдеше воопшто:pos2:
во секој случај криво да им биде на оние кои не беа...се гледаме следниот пат...

Да, пливавме во пот, и јас бев водосан целиот, ама си користев стикче и не ми смрдеше потта :pos: :pos: :pos:

Да, пливавме во пот, и јас бев водосан целиот, ама си користев стикче и не ми смрдеше потта :pos: :pos: :pos:

ти цел се шљапаше со стик??? :kesa:

иначе журката си беше супер, се уште ме болат и раце и нозе и....ништо не слушам сега....

ти цел се шљапаше со стик??? :kesa:

иначе журката си беше супер, се уште ме болат и раце и нозе и....ништо не слушам сега....
I eat СТИК for breakfast :pos:

Иначе, кај бевте вие ? Јас бев спроти левиот видео бим, во бела маица и со долга коса, може некој ке се сети, цело време скокав:vozbud:

I eat СТИК for breakfast :pos:

Иначе, кај бевте вие ? Јас бев спроти левиот видео бим, во бела маица и со долга коса, може некој ке се сети, цело време скокав:vozbud:

Јас бев веднаш до звучниците лево од бината, супер беше место за играње колку сакаш.. :)

http://http://www.youtube.com/watch?v=rgd4OmqvypU

Еве едно од моја продукција, ништо не се гледа ама звукот е важен...:)

Парчиња парчња.

Некој ако дојде до новиот албум, или само траки од него, нека ми пушта пп со линкови одма.

Се убив од скокање, али сепак во метрополис ке беше боље :)

• Ми се допаѓа
Reactions: VeS

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom