bas taka kako sto mislev, nesto pomegu star wars i aliens vs. predatorsНема зошто повели и друг пат. Иначе сега треба да прават продолженија кои ќе се викаат Six Feet Above - Нејт се враќа дома...
aj da ne se blamirame, barav ednostavno objasnuvanje za serijata, ako e za tesenje, eve ja terav i devojka mi da ja gleda

se nadevam vonzemjanite imaat dosta dobri funeral servisi undefined
aaanndd sold!Наместо да му објасните и да ја гледа серијава, вие правите да ја замрази
Leut
Семејството има funeral home (погребен дом?) и таму работат скоро сите.
Серијата нема многу врска со водење на погребен дом, затоа те викаат пијан овие
Значи живеат во место каде што секој ден има тага, плач, смрт. Ова нема никаков позитивен ефект ни на младите ни на старите. Семејството и луѓето се исполнети со проблеми, има fucked up дешавки. Серијата обработува теми за животот, смрт, љубов, семејство, брак, врски, социјален живот...
Многу добри цитати, дијалози, интересни споредни ликови, на моменти смешна, на моменти те тера да плачешНа крајот умираат ситеКрајот се хајпа зашто е многу добро направен заедно со музиката во позадина, зашто се поврзуваш со ликовите низ цела серија и на крај многу емоции те пукаат кога ќе видиш сите (еден по еден) како и кога умираат, како го прошле животот...
Ваљда добро ја продадов![]()
taka kako sto i ocekuvav da e, taka bila, sega normalno ima desavki po epizodi koi ne gi znam ama generalno temata toa e, mi bese interesno da go znam storyline-ot.

Ќе треба и по трет пат да дехидрирам ... секоја година по еднаш. Ми фалат!