Six Feet Under

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Psyside, до 9-та епизода човече сум, абе се искршиф од смеење, а па на оваа Лиса што к и бидна шо само плаче...трудна да е со второ и се стаи на Бренда на шиатсу хихихи, ова чист доказ дека ова ние жените сме со благ ретард од увек...
И Били бил ѓеј ама само за секс.. ова Клер има ли среќа бе со тоа мушките, гарант и малиот и го шиба професорот ебаго, циркус еј којзнае што крај има третава сезона, ама се убиф навистина, нешто екстра и екстремно ко ја :love:

П.С. Туркањето на кревет со раменици измеѓу Рут и Артур прајслес, лајк а чилдрен, иносент енд вајлд :pos:

Psyside & wot, сакате нешо да ме преплашите а? Рут срце да не ја фати у сред секс, или овој изреметениов да не ги испозаколи сите а? хххахахаха

Psyside & wot, сакате нешо да ме преплашите а? Рут срце да не ја фати у сред секс, или овој изреметениов да не ги испозаколи сите а? хххахахаха

Не не таман работа, само догледај ја 3-та и првата епизода од 4 сезона, после сподели импресии :)

Ја свршив и третата сезона... шорцот на Натаниел сениор крај на програмата..
Плавата добро се дереше, и добро бе овој Нејт знае ли друга поза осем споени нозе и да гура? Сто пати по страсно ми е коа се лапаат Кит и Дејвид, храбриот Дејвид си шара момчето, па што убај си се со она малоно мераци, Клер, со и е гајле Лиса ќе и го чува детено бе џизас, ми падна жал за момакот, ептен типче ми беше и ако беше аутсајдер,
Бренда раме за плачење пак а, душичка е, а таман ќе го бапнеше оној со мачињата хихихи
Рут мај фејврит, како се спанѓа со старецот алал да и е, како брка момци ко 15 и пол да има хих, остана Артурчо вит броукен харт... (тежок ретард ми е тој),
и крајот
Лиса Фишер
1... 2...
Вечер почињам 4 сезона,
wot & @Psysidе, its a damn good filing, watching this ... some adrenalin came new to me.. tnx bouth :)

МММ каква прва епизода од 4-тата сезона, жал ми падна за Нејт, ама и за Бренда...
Лиса ја стокмиле тоа морските животињи..
Рико сонце мори неудоволено, ама ете што ти значи неискусност, го врза роспата сеа ќу му сјебе фамилија ради еден блоу џаб...

Рут мај дијар, ју скрим лајк а фимејл лајон воман, соу кул он јор ејџ :icon_lol:

Аууу 4-та сезона, леле леле геј сцени, и знаев знаев дека Клер ќе се излапа со плавата, ама момци добра е плавушата нели, уште малку поголемко цице да имаше потпоп здравје..
Кит и певицата џизас и он би искочи, моментот коа сањаше Дејвид кај што му никнале цициња ахахаххахаха
Али пердашење малиот у доги, wot , за тоа требаше да ме предупредиш, душа снемав ууу колку онака ријалити сцена, дури подрипнав од стол.... страшна сезона боже боже, ќе се изместам од место, најсериозно...
Нејт немора да ја носи Маја секаде кај што има што да ебе... малку глупо иде :cautious:
--- надополнето: 6 ноември 2012 во 09:43 ---
Ете што ќе заборавев, зошто бе се наљути овој дечкото на Бренда, па па што тројка ќе искочеше таму на каучот.. и овој коркач, одма ташната на рамо и фитиљ :cautious:

Аууу 4-та сезона, леле леле геј сцени, и знаев знаев дека Клер ќе се излапа со плавата, ама момци добра е плавушата нели, уште малку поголемко цице да имаше потпоп здравје..
Добра е, добра е :D Во American Beauty беше она баш... сон... :D
AmericanBeauty.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom