Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има некои луѓе шо се оперирани од добри серии. Пример Корун. Или Олд скул мк.![]()

Prison Break. <3Или само не ми прави оваа серија доволно мерак![]()
Prison Break. <3
Така, како и Брејкинг Бед што имаше досадни, тиња епизоди, и оваа имаше.
А тоа што "pro-tv-show-watchers" (hint @Psyside ) си се тешат дека тоа е некаков врвен квалитет на драма и билд ап е друг муабет.
Призн брејк и Лост на пример немаат такви епизоди, или ееееептен мал број.
P.S. псајсајд уствари за оваа дискусија не смее ни збор да каже бидејќи додека ја гледаше SFU, не знам точно која сезона, ја прекина а тоа може да биде само од една причина или низа од негативни мислења.
Изгледана ми е серијава. Тоа што не сум постирал до сега не мора да значи дека сум ја игнорирал, туку дека не сум имал што да пишам (затоа што одамна е завршена).Има некои луѓе шо се оперирани од добри серии. Пример Корун. Или Олд скул мк.![]()

. Смрт, љубов, омраза, алчност, завист, секс, дрога, уметност, фамилија, религија, општеството и неговите морали и неморали. Апсолутно све беше сместено правилно и доловено успешно.
. Бренда и Нејт на моменти ми беа досадни со нивното off and on а Рут скоро секогаш ме нервираше со таа нејзина затуцаност и комплицираност. Клер ми беше фаворитот, едноставно предобро го развија нејзиниот лик! Нејт ми е на второ место + симпа
. Били уопште не можев да го сварам, и кога беше под лекови и кога не беше 
Многу хипстерајски гледаш на работите. Ај со тек на време ќе се оправиш.Изгледана ми е серијава. Тоа што не сум постирал до сега не мора да значи дека сум ја игнорирал, туку дека не сум имал што да пишам (затоа што одамна е завршена).
Но ете веќе кога ме предизвика - да, одлична е серијава. Ја заслужува целата љубов што и' се дава. Дефинитивно најдобрата драма што сум ја гледал во животот. Ниеден друг видео материјал (филм, серија или најобичен клип) немал толкав емоционален импакт на мене.
PS: оперериран сум од лоши серии, не од добри. Затоа што од добрите уште Сопранови ми е останата за гледање. А лоши или жалосно просечни (од типот на The Walking Dead, Touch, Blacklist итн...) има со лопата да ги ринеш и после неколку изгледани епизоди ги прекинувам.
Он е од тие шо го држат квалитетот од уметноста за муда.Многу хипстерајски гледаш на работите. Ај со тек на време ќе се оправиш.

Сите имаме хипстерајски моменти во животот. Жалосно е ако останеме во нив пошто на тој начин не прогресираш, само глумиш лудило.Он е од тие шо го држат квалитетот од уметноста за муда.![]()