Симптоми of being a сељак

• Креатор на темата Креатор на темата back_rest
  • Време на започнување Време на започнување
Абе од источна македонија се најголеми шупаци!Немаат ни јазик чист ни култура ни однесување најголеми сељаци од таму излегуваат посебно куманово,штип,прилеп и велес таму има и највеќе убиства и други глупости поради глупи причини!
Значи според тебе,Велес,Куманово и Прилеп се во источна Македонија???

Симптоми на сељак???Види погоре и ќути си

Значи според тебе,Велес,Куманово и Прилеп се во источна Македонија???

Симптоми на сељак???Види погоре и ќути си

:) Дефинитивно се согласувам со ова, а ти дечко задржи си го она сељачкото во себе, немој да се брукаш тука на форумов

Првиот пост ми се гледа струмички...
Дополнување:
Како ќе распознаеш сељаците во стамбена зграда? (ова за Струмица, а се однесува за стоката со која сум опкружен)

хехе... браво бе струмикс, ретко да сретнам некој од СР и да го потврди ова...

еден тип шо е моментално нешо на позиција седнува у кафич и му вика на келнеро дај ми кафе
келнеро пита
какво
и сељото вика средно

еден тип шо е моментално нешо на позиција седнува у кафич и му вика на келнеро дај ми кафе
келнеро пита
какво
и сељото вика средно
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Типот седнува у кафич и нарачува Кока Кола, и келнерот го прашува: шише или наливна? и овој одговара - У ЧАША! :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Хм... не знам како би можело тоа да биде лошо.
Ете јас на пример секогаш порачувам капучино со КРЕМ, и овие келнериве некои прашуваат што сакам поѓаволите, а некои пола саат им треба да сконтаат дека сакам шлаг, според нивна номенклатура.

Така да ова со чашава и наливната кока кола воопшто не е селски.

Ете јас на пример секогаш порачувам капучино со КРЕМ, и овие келнериве некои прашуваат што сакам поѓаволите, а некои пола саат им треба да сконтаат дека сакам шлаг, според нивна номенклатура.

Се сложувам... Исто ко да си му рекол на типот, “у чаша ебате шугавиот!“ :)

Леле Ѕинго каков говор држи додека го пишуем постов... аууууу :pos:

Се сложувам... Исто ко да си му рекол на типот, “у чаша ебате шугавиот!“ :)

Леле Ѕинго каков говор држи додека го пишуем постов... аууууу :pos:
Ѕинго напиша:
Грчевитo ќе се бориме за иднината на ова земја, за нејзиниот идентитет, суверенитет... (па каже) Сакаме да го победиме стравот од промените... бла бла... И ЌЕ УСПЕЕМЕ ВО ТОА (огромен аплауз)... Благодарам.
:olee:

Гледам сите пишувате за машки сељаци,ај јас да дадам пример за девојче:)
Седам си на кафе,влегуваат машко и девојче и седнаа до масата јас каде што седев.Машкото беше ок,ама девојчето во сред бел ден,издотерала се,во шпиц,пет кила шминка,како божем ке иде на свадба.Доаѓа келнер и дечкото си порача вода и топло чоколадо,девојчето само вода.И дечкото и вика:Ако сакаш порачај си и топло чоколадо,и оваа:Не бе,ке скршам неколку коцки од твоето:tapp:Жал ме фати за дечкото,ке пропаднеше во земја.

А за машките,ај тие што немат пари па ке ги разберам некако,ама кога ке видам некој возе кола од 30000 а пуштил турбофолк ече,обесил дебели ланци,и мисле дека е многу јак фраер а не знае два реда муабет да направе.Тие ми се најсељаци,а нивните женски па бетер.:):)

Pa jas gi imam site simptomi i se gordeam so toa. E sega kako sto kaza ednas na vremeto mydriot Let 3 bi sakal da me vikaat Samostoen Zemjodelski Proizvoditel a ne seljak:toe:
POZDRAV:salut:

Изгледа немам симптоми на сељак:
1.Не пиам пиво,ракија,вино,коњак,виски итн.
2.Не слушам турбофолк и преку сила знам 1 песна до пола.
3.Се ежам на сељаци.
П.С.Дали сум сељак оти не слушам никаква музика и не носам од оние високите конверси?Тоа е тренд у Кавадарци.

Давење без престан за Ван Бурен на сите страни, вклучително и на фејзбук преку ставање линкови од траките на кои ““вечер ќе пукааа’’.:vozbud::vozbud:

Изгледа немам симптоми на сељак:
1.Не пиам пиво,ракија,вино,коњак,виски итн.
2.Не слушам турбофолк и преку сила знам 1 песна до пола.
3.Се ежам на сељаци.
П.С.Дали сум сељак оти не слушам никаква музика и не носам од оние високите конверси?Тоа е тренд у Кавадарци.

не дирај тука тоа е класика

и успат старки се викаат

Според симптомите од првиот пост, ми се чини дека 99% од македонското население се сместени во групата сељаци, бидејќи тешко ќе се најде еден кој ќе ги избегне сите овие симптоми. Барем еден има секој од нас.

Околинанаскопјесељак

- Он и неговите другарчиња(со пати4иња ДИЕЗЕЛ и со маица GUCCI) се збираат у нивното селце и брачко идат у парк ме разбираш. Они коа ќе отидат у парк идат искључиво со нивните мотор4иња од они е кинеските пер шо се 600 евра да тијам со парите од орање нива шоимаат копано шо ги собрале а и по некој томос се наоѓа шо онака е последен у нивната редица од мотори. И они 4 другарчиња се збираат у парк и вртат околу Градскиот Парк едно 2 саата без престан и застануваат кај Гоце онака мангупски п33р43:sport1: и после пак така и свират цело време со тоа BAOTIAN кинеското срање...и така...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom