Што ве одбива кај мажите?

Сите денешни проблеми околу љубов, врски машко-женски односи потекнуваат од еден извор.
Иако живееме во општество во кое сите сме еднакви по закон, природата друго наложува и тоа не е блиску до она што денешната цивилизација го наметнува...луѓето не ги познаваат улогите кои природата им ги дала и тука настануваат проблемите.

Сето ова се одразува на наталитетот, стапките на брак, развод и слично...

Мене моржосување ми е одбивно. Не можам да имам респект за морбидно дебели луѓе.
Ja сум анорексичен. Знаеш добро да готвиш ? :smirce:

Да не е алкохоличар, коцкар, насилник и мамино галениче ( ова последново најзаебано е :aplauz:) ела мама да те финансира на 31 и кусур, а ти уживај цел ден у кревет и акања. Ќе си процениш... Ништо не си изгубила верууууј :D

Сите денешни проблеми околу љубов, врски машко-женски односи потекнуваат од еден извор.
Иако живееме во општество во кое сите сме еднакви по закон, природата друго наложува и тоа не е блиску до она што денешната цивилизација го наметнува...луѓето не ги познаваат улогите кои природата им ги дала и тука настануваат проблемите.

Interesna tema e ova, koja e vsushnost nashata priroda, dali sami ja nasocuvame nashata evolucija so adaptacija na okolinata koja sega nie ja oblikuvame a ne prirodata i dali toa e celta na inteligencijata?

Јас сум све од горе наведеново, али да сме заедно на сами 5 мин ќе се зљубиш у мене ти гарантирам
Автоматски споено мислење:

НЕ СУМ НАСИЛНИК. Само тоа не сум од наведеното.И не сум мамино, туку бабино галениче сум. Сака баба ми да ме гушка ептен.
Не ти треба демон во живот. :popce:

Нема жени тука зш фемина им е како женски домаќински муабети и таму си се тешат, пример мене ме банира таму и да им е*** сѐ :kuracc:

Toa sto sme gi nadminale prirodnite nagoni i sme formirale zaednica e toa sto ne razdvoilo od majmunite :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom