Значи ти си жена не, оно другото со средна нога?се потврдува тезата дека жени оговараат не дебатираат
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи ти си жена не, оно другото со средна нога?се потврдува тезата дека жени оговараат не дебатираат
не секогаш мора да си маж за да направиш проста опсервација.Значи ти си жена не, оно другото со средна нога?
ќе се сложам дека жените над 30 ( како мене ) имаат создадено некои навики од кои тешко се откажуваме, а за врска си бара компромис. Е сега...........Jas iskreno Viki da ti kazham, najiskreno, deka pouspeshnite mazhi na vozrast od 24-32 godini ne se ni ispuluvaat na zhena nad 30 godini. Obichno tie zheni se preredeni, so eden ton emocionalen bagazh i nema sto da sakaat mazhite vo postara zhena koga mozat da si najdat pomlada devojka 20-25 godini i so niv da gradat zhivot i vistinski da gi usrekat.
Vie zhenite stareete kako mleko, ubavi ste na pocetok ama brgu se rasipuvate, nie mazhite sme vino, na pocetok ne sme tolku dobri ama kako sto pominuva vreme ke sakaat se poveke i poveke zheni da se napijat.
Ne e nisto lichno ova, samo cista realnost. Ti mozis da se ebes so koj stasas mozebi, ama najdi nekoj da ti stavi prsten na raka, togas dzvoni mi ako se sluci toa.
мислам дека ако се провртиш има доста фит мажи по скопјенцевоМене моржосување ми е одбивно. Не можам да имам респект за морбидно дебели луѓе.
Razveden maz eЗначи ти си жена не, оно другото со средна нога?
по совет дојдов - опции имамViki, ako nekoja vecer se osekjas osameno, a imas pptreba od topla pregratka i ladno šampanjsko, pisi mi pp...
си приметила сис дека нема многу такви денес? ама има многу бубалици со Финки, добра плата но два реда муабет не знаат да направат надвор од игрици и компјутериЕдноставно е. Наркомани/алкохоличари, коцкари, женкари. Тоа се трите работи што ми се одбивни.
нема. нема полошо од развод. и за жена и за маж а особено за децата. долго бев во контакт со човечки трауми и катастрофи за да немам дилема на оваа тема.Вики ќе си го смени мислењето за разводите по одговориве на темава, мене така ми стои![]()
според вокабуларот ти не си човечко суштество, зад тоа полот е небитен.Машки на форум што се претставуваат дека се женски.
Да сум ја машко а ти женско, така лепо би ти го начукала до балчак....ебати тоа женомрзецот.
![]()
држи водаzatoa sto mnozinstvo zeni ne si gi gasat izvorite na eksterna validacija i paznja od sprotiven pol pri vleguvanje i traenje na vrska.
zrela partnerka go minimalizira ili go eliminira prisustvoto na socijalni mrezi pri vleguvanje vo vrska, znaejki deka instagram ne e nisto porazlicno od katalog na lugje, od pazar3 za lugje kade sto se dobiva paznja i validacija na klik, i kade sto emocionalnoto varanje i microcheating e cesta pojava.
se nadevam deka nema da sledat moabeti od tipot ,,ama sho ima veze, za sebe se slikam", ili pak ,,ubava sum na slikata pa zatoa ja objaviv, sto ima vrska sto sum lajknala na drugar od gradinka", itn.
E toa vidis pojma nemamВеганка е ?
Ме интересира само дали од верски, здраствени или ливадарски причини.

на едноставно прашање немате одговор, ама еволуирав од травестит до разведен маж. инаку, Зоран Божиновски ме познава лично.Razveden maz e
Де бре што си маж или жена.Кратко јасно не е нуклерана физика , да жена сум, или машко сум ке можи одговор? да знаеме на што смене секогаш мора да си маж за да направиш проста опсервација.
Чекаме да се изјасни што е. Што чудо е викица маму му.. да не е некоја пирана?Kaj se zaletav vcera da praam romansa so Kostic jebote .. Ova Vikica zimi kurot sto e zenski profil.. Abe po zborenjeto go poznav, mame mu slaknat covek ovoj Kostic...
Pa Kostic e ustvari vikica, milioniti profil napraven da se sprda na forumov..Чекаме да се изјасни што е. Што чудо е викица маму му.. да не е некоја пирана?
леле бре КостиќPa Kostic e ustvari vikica, milioniti profil napraven da se sprda na forumov..
Ж.Е.Н.АДе бре што си маж или жена.Кратко јасно не е нуклерана физика , да жена сум, или машко сум ке можи одговор? да знаеме на што сме
Што би рекла цеца ражњатовиќ -ДОКАЗ.леле бре Костиќ![]()
Автоматски споено мислење:
Ж.Е.Н.А
тука ја затворам тематаШто би рекла цеца ражњатовиќ -ДОКАЗ.