Што ве нервира кај партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата Олимпија
  • Време на започнување Време на започнување

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.625
Поени од реакции
9.156
Колку и да е врската идеална, понекогаш партнерот/партнерката умее да ве извади од такт. Најчесто тоа се ситници но сепак ви дигаат притисок. Што е тоа што вас ве нервира кај партнерот? Дали од ситница умеете да направите цела драма - шпанска серија? Дали некогаш повеќекратното собирање на такви "ситници" било пресудно за крај на врската? Му кажувате ли веднаш на партнерот дека ве изнервирала одредена негова постапка или си собирате во себе па чекате "вистинска" прилика за да експлодирате?

На почетокот дур не ја научив на ред замараше по телефон.Ѕвонеше на секој два саати и ми вртеше некој бош муабети,и абер немаше да спушти.Не трпам да ме напињаат по телефон.

прашањето: каде беше и каде одиш,...............на секое задоцнување или излагање ме нервира и денес.

Порано кога имав девојка,највеќе од се ме нервираше што на се лајкови ставеше,на машки,на женски на бебиња на ѓаволи бесови прва беше..И секогаш знаеше да се јави кога јадам,спијам,серам,возам и тн,ептен ретко кога бев слободен.Друго нешто посебно немаше..

Ми ги критикува сериите. Потрошено време, кое сум можела да го искористам за нешто поасално.

И уште некои ситници, али оваа ме вади од такт. Значи, сфаќам дека тоа е изгубено време, али мене ме релаксираат и кога си праам пауза од учење ми се таман. Не довело ова до некоја поголема караница, али секако дека знае дека ми смета.
Затоа, сега више го гледам некое време не јаде трици, дури една нова што почнав да ја гледам, му ја раскажував последниот пат кога се видовме. :D Го видов дека не му е по ќејф да ме слуша, али го игнорирав тоа. :LOL:

Ми ги критикува сериите. Потрошено време, кое сум можела да го искористам за нешто поасално.

И уште некои ситници, али оваа ме вади од такт. Значи, сфаќам дека тоа е изгубено време, али мене ме релаксираат и кога си праам пауза од учење ми се таман. Не довело ова до некоја поголема караница, али секако дека знае дека ми смета.
Затоа, сега више го гледам некое време не јаде трици, дури една нова што почнав да ја гледам, му ја раскажував последниот пат кога се видовме. :D Го видов дека не му е по ќејф да ме слуша, али го игнорирав тоа. :LOL:
Vo pravo si e partnerot mozete da i posvetet nego vreme poveke pa da se relaksiras na drug nacin so nego a ne gledanje serii

Кај моето свежо раскинување на врска од 4 години да не се фалам :D највеке ме нервираше што нема идеа за забава. Покрај сите мои вложени трудови. Има и по трагични особини како што вика JackDaniel али овие ситниве знаат да бидат по опасни.

Тоа што е критички настроен. Кон мене многу ретко но воопшто и за друг кога се работи ме нервира. Не би ми се допаднало да го има "сакам да биде се совршено" синдромот.

E, ова е навистина тешко прашање...
Пред се, морам да тргнам од тоа колку јас ја нервирам неа :) А знам дека премногу... свесен сум дека сум ептен криво дрво, забеган карактер и се тоа... не многу убави работи...
А знам да се испровоцирам и да се изнервирам од некоја ситница...небитно во кој контекст, веднаш во моментот да пламнам. И тоа веднаш го искажувам.
Сепак, би издвоил доцнење. Е тоа ме вади ептен од такт.

E, ова е навистина тешко прашање...
Пред се, морам да тргнам од тоа колку јас ја нервирам неа :) А знам дека премногу... свесен сум дека сум ептен криво дрво, забеган карактер и се тоа... не многу убави работи...
А знам да се испровоцирам и да се изнервирам од некоја ситница...небитно во кој контекст, веднаш во моментот да пламнам. И тоа веднаш го искажувам.
Сепак, би издвоил доцнење. Е тоа ме вади ептен од такт.
Ако сите тргаме од самиот себе, немаше да постои темава. Well played sir.

Не ја интересираат истите работи кои ме интересираат мене.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom