Што ве нервира кај партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата Олимпија
  • Време на започнување Време на започнување
Упорната своеглавост која на моменти се граничи со непотребна инаетливост, замерки во врска со одредени мои постапки мотивирани од љубомора од нејзина страна. И ми пречи тоа што нејзе и пречи кога пушам цигара во нејзино друштво.

Не ја интересираат истите работи кои ме интересираат мене.
Тогаш што ви е заедничко? Што е тоа што ве поврзува и ве прави пар?

Тогаш што ви е заедничко? Што е тоа што ве поврзува и ве прави пар?
Не дека скрос иаме различни интереси, иаме и заеднички ствари, увек можеш да најдеш компромис. Али моите главни интереси не и' се по вкус. Тоа нема врска со емотивната компонента и како го поминуваме времето кога сме заедно и дали ми се допаѓаат нејзините принципи, она како личност и други ствари кои се многу побитни од тоа дали ја интересира физика или не.

Тоа што нема маани, зрачи со брилијантна позитивна енергија па на моменти се чувствувам „валкано“ кога сум покрај неа
bff.gif
<3

тоа што не збори македонски :P шала на страна, со тоа јазиците многу често се фаќаме во ситуации каде што едниот збори едно, другиот друго, убедени сме дека се разбираме, а уствари поима неаме што збориме :)
на почетокот кога он не збореше баш англиски, а ја не зборев итаљански, многу повеќе имавме трпение и двајцата и многу повеќе се трудевме да се разбереме. сеа ја коа ќе почнам да зборам (а понекогаш ми нема крај) он уморен од работа и хаос понекогаш се дешава хахахаха за среќа на крај се се сведува на смеење, иначе немаше да постои врскава
друга работа што ми смета е што премногу се грижи за другите, многу поише него ли за себе. и никако да го научам дека мора прво самиот себе си да се задоволи пред да им трча по гс на другите. во другите не спаѓа фамилијата, туку обично другарите и тие што работат за него.

Ме нервира што ми изгледа како да не сака да научи Македонски :) Многу мразам кога јас треба да буткам нешто цело време... Пробав, не ми изгледаше дека има заинтересираност и се откажав. Ама и јас сум крива до негде, па неможам да се љутам до толку.
Друга работа е што ќе речеме нешто да правиме (пример, да ги шетаме кучињата) и толку. Останува на зборови. Ама пак, и јас сум крива овде :D
Така да, ваљда нема :love: Или е ептен ситница што не се повторува често па не ми тенува сега.

Иначе најчесто собирам и собирам и кога ќе пукне се` одеднаш кажувам. Знам дека не е убаво така, и пробувам да разговарам во моментот кога се случува, ама најчесто преќутувам се додека не ми прекипи :noze: Не само во љубовни врски туку општо за се`. Али, не верувам дека собирање на такви „ситници“ е пресудно за врската. Сигурно дека имаат улога, ама мора да се случи нешто големо за да дојде до крај.

Brzopleta,prebrzo donesuenje odluki , neke da se zamara cesto koa i objasnuem si drzi svoj stav t.s tvrdoglavost ....gi ima ,gi ima dal gospod :)

mnogu brzo se lapa. kao da saka pobrzo da zavrsi a go prai toa dolgo vreme edno 3-4 minuti kao da mati jajca so mikser. toa me izluduva

Тврдоглавоста и потребата секогаш да се биде во право. Ама и ебам матер понекогаш кога ме вади од памет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom