Што ве нервира кај партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата Олимпија
  • Време на започнување Време на започнување
Me nervira, koga na sred ebenje ke i se priodi u wc, koga pred svrsuvanje ke i zazvoni telefon, koga na sred pusenje bara vlakno vo jajce, me nervira koga ne saka da svrsi dodeka ja lizam ama site ovie primeri se tolku retki sto i ne me nervira tolku mnogu

Нема многу работи но битно има една работа тоа што пуши цигари :D ми сметаат цигарите, битно се надевам дека барем за атер мој ќе ги намали од една кутија за два дена :D тоа ќе биде супер...

Љубомората
Посесивноста
Тоа што сака се да биде по негово
Што е голем лутко
Тврдоглавоста
Што се однесува како мало бебе на моменти.

Имаме исти интереси и заеднички работи.
Само ме нервира што не ми дава да гледам фудбал. Ако на ТВ има фудбал тогаш почнува војната. :ROFLMAO:

кај мојата идна бивша-партнерка ме иритира тоа што уште оди со сегашниот дечко и не сака да излезе со мене.

се ме нервира дури ме иритира
кога ќе излезе ме нервира што не е дома, кога е дома ме нервира што е дома... кога ќе избере канал на тв ме нервира (без разлика кој канал)
ме нервира што не сака да се скара со мене барем на еден саат
ме нервира кога ми го чепка малото прсте на раката, што бара да ме чепка на малото прсте од раката? Чуден чоек...

Radi toa shto me nerviraa nekoi raboti a ne gji kazhuvav za malce kje zavrshev edna prekrasna vrska.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom