Што слушаме во моментот? (Читај правила)

• Креатор на темата Креатор на темата Erich Zann
  • Време на започнување Време на започнување
Цел албум на James Arthur
220px-James-Arthur-album.jpg

Muse. Пак. Sing for Absolution, во моментов. Некој на фејсбук беше ја објавил Time is running out, а мене пуст, една песна ми е малку... Ќе истера цел албум дур да заспам.

Been Obscene-Demons

Ептен обожавам да гледам вакви деца. Мелодични, приземни, си тераат работата, а песнава ми е скроз јачина. Во последниов месец дена преслушување, една од најкомплетните, најемотивните мелодии.

Ja slusav Tina od sabajle, 3 coveri.. ja obozavam cisto radi talentot. <3

Inaku, (ne)blagodarnost do anne, se zaraziv so - Tori Amos - Precious Things/Cornflake Girl

simnuvam diskografija za podobro vkusuvanje, ali mi se sviga neverojatnata energija na nastapov pogore :vozbud:

Клеш. Од вчера ми се вртеше песнава и во глава, а сега и на player (ако морате да знаете на WMP акам песни).

Know your rights се вика траката. Прв пат кога ја слушнав, си велам - Ок. Прв пат кога ја перцепирав - не си реков ОК. Не мрдав. For awhile.

Не џабе Џо Страмер е еден од неколкумината за кои сум среќен дека оделе по скапанава земја.

Know Your Rights

Мик Џегер и Кит Ричардс биле импресионирани од моќниот вокал на Муди Ватерс. Дури и името на Стоунси доаѓа од една негова песна, Rollin Stone. Стариот свири во еден клуб, а внатре влетува цела постава на Стоунси и ги поканува со него на сцената. Небо се отворило во моментот.(y)

Muddy Waters & The Rolling Stones - Mannish Boy
Muddy Waters & The Rolling Stones - Baby please don't go

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom