Што слушаме во моментот? (Читај правила)

• Креатор на темата Креатор на темата Erich Zann
  • Време на започнување Време на започнување
Лесна песна за уживање преку ден па и навечер. Low Deep T - Feelings for you
Сега не знам дали е дозволено миксови, но ќе препорачам да го ислушате Low Deep T Mega Mix, квалитетна музика која трае скоро два часа, одлична за релаксација.

2009та, бетер од на Бранко кампања, ветувања, ветувања, ветувања.
You took something perfect and painted it red. :)

Daniel Merriweather-Red
Tи се мочам ефтината тралалајка.. but hey.. :)

Мене повеќе ми личи на рок. :icon_mrgr:

И тука не грешиш. Тие имаат таков фолк кој наликува на рок, да речеме Џони Кеш поконкретно. Имаш гитарчиња, кантри елементи, дрн дрн, така некако и тука :D

Ја рипитовам Like Treasure-Editors.

Ме потсеќа на времето кога бев мал и ме болеше таквото за се. Нинтендо, фудбал, флипери, сливи зелени, пуцање камења, седење на чименто, одење на излети, шеткање до чаршија и јадење мали крофни со забодено знаме од Јувентус во нив.

Sonata Arctica - Shy
Совршена песна, совршена изведба, совршен текст...

...I see your beautiful smile and I would like to run away from
Reflections of me in your eyes, oh please
Talk to me, show some pity
You touch me in many, many ways
But I'm shy can't you see...

ги “запознав“ во 2010 год како предгрупа на rammstein во белград, и дечките беа многу повеќе од она што очекував за една предгрупа. од обврските не ни најдов време на youtube да видам кои се, и јас така фино лепо си останав со подзината уста. :eek: таа моја грешка да не се информирам направи да ја конзумирам музиката “невин“.
и од тогаш си дадов збор сам на себе дека никогаш нема да се интересирам за предгрупите за да...... за да можам повторно да го осетам “тоа“.

Словачка народна музика. Моментално „Ходи шухај по дворе“. Убава музика имаат Словаците, ама не сум научен на толку виолини. Ние пустите сме си останале на гусли и гајди дури не го измислија синтисајзерот.

SONOIO - Scientist & Enough
Зад SONOIO се крие Alesandro Cute-ini пардон Cortini. :) Scientist ми е all time favourite од него. Како да не обожаваш песна што почнува со These are not the droids you're looking for :X3:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom