Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...Објасни?!...Ок, не ме свати, nevermind. :wink:
Суканиците според мене се најдобриот дом на вошките дефинитивно на суканиците имаа голем број на вошки самиот Bob Marley имаше неколку стотици видови на вошки во косата
STO SE SUKANICITE - KUL STVAR ILI ZURKA ZA VOSKI
И ја мислам дека ако се уклапаат на фацата е убао да ги напраиш,ама не од оние што се најдебелите.Онакви тенки убави,и да ги одржуваш,а не да ти се расплетени целите.
На грешно место ви е темата... суканиците не се моден детал ! ! ! без разлика на тоа што многу луѓе сметаат дека се кул и ради тоа ги носат, суканиците имаат духовно и религиозно значење. Тие се обележје на Растафати културата (малце гугл... кога веќе не читате книги!)
А, дека се журка за вошки е најголемата глупост што може да се каже.
голема негативна работа што не можиш да ги периш као имало специјални шампони ама 2-3 месеци не испрана коса мириса какви сакаш шампони клавај
Суканица е ваљда интерсно да имаш али некако премногу замара барем така ми изглеа а како шо сум мрза
leeee surka za voski mi se svigaj toa
definitivno zurka za voski
Интересна работа за гледање се суканиците ама за одржување се хорор. Секакви мушички бактерии се закачвет на нив и шо е најлошо не мојш ко чоек глата да си ја измиеш
едно девојче што ми е комшика смрдеше на радиус од 20 метра, со суканици правени со восок.
хахахаххаха не сте точни жими се значи што се не има на ова тло. епа вака: DREADLOCK (заплеткан чвор). вошки не одат на суканици до сега не сум сретнал да фати некој вошки кој има суканици. бидејќи самата кожа на која има суканици испушта серуми кои се еден вид отров за вошките. а како што знам вошките одат на здрава кожа од која се хранат. ако имаш суканици немора да значи дека се нечисти. на пример јас ги мијам скоро секоја недела а некогаш на секој втора. НО суканиците можеш да ги миеш и секој ден ако сакаш. нема некоја филозофија во одржувањет. ставаш шампон го миеш темето плакнеш сушиш и толку. инаку самата суканица не се мие бидејѓи тоа е најчистиот дел кој не мириса. значи само темето се мие а со тоа и коренот на суканицата кој е купче од влакна. друга работа тоа со восоци, гелови, горење се ама баш ЧИСТА ГЛУПОСТ. посмешно нешто не сум слуснал. и друга работа многумина ги прскаат суканиците по спрејови парфеми и ги мачкаат со восок за да им мирисаат убаво. ок мирисаат убаво но само првите два саатио. а после мирисот прераснува во непријатна реа. значи: СЕ МИЈАТ СО БИЛО КАКОВ ШАМПОН, СЕ МИЕ САМО КОРЕНОТ И ТЕМЕТО, НЕ СЕ ПРСКААТ СО ПАРФЕМИ И НЕ СЕ МАЧКААТ СО ВОСОЦИ ЗА МИРИЗБА А МОЖЕ ДА СЕ СУШАТ СО ФЕН. инаку сите мислат дека ако се сушат со фен ке се растурат хахахахаххаха баш напротив ништо нема да им биде. епа незнам што друга да кажам. поздрав
Ахам. Ај, од сите глупости во реченицава, ќе се фатам за ова...
Колку видови на вошки постојат?
И, колку веруваш од нив дека постојат под исто поднебје?
А колку од нив па на една локација од неколку сантиметри квадратни_
Ќе најдеш на интернет побарај малку јас имав порано семинарска за Bob Marley и по некоја случајност го најдов тој податок дали е точен или не не знам и не читам јас ни една глупост во мојот пост, ако беше глупост немаше ни да почнам да пишувам,
оф мн се кул сакам да си направам али нз како ке ми стојат!на некој им стојат супер а на некој како удрен со мокра 4орапа еве како на пр на Сиело-Паз супер и стојат видете -![]()