Што сакате за роденден?

• Креатор на темата Креатор на темата sweet_girl
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам поклон по мој вкус, сакам облека или дел од облеката,
но тоа сепак тој што ќе сака да го направи тоа ќе треба да ме праша првин, не директно туку оддоколу.:pipi:

баш сега ми пуштија моите најверни другари и другарки порака...
и мислам дека в срце ме погоди... знам дека ке ми бидат бфф засекогаш... :wink::wink:
доволно ми е... иначе можии i патување до њу јорк... нема да го одбијам :pos:

САкам изненадувања, било што ама да е од срце, па макар и само зборови да биде подарокот :smir:

сакам еден јак компијутер од родителите, да се такви да речат ај одбериси компијутер да ти купиме, ке го земам најбесниот во Охрид!!!
А од другарите што било

Дрес потпишан од Дел Пиеро.Или да ми платат да идам да гледам утакмица на Јувентус

Сакам изненадувања.. Мали работи што многу значат.Немам некоја посебна желба за нешто.. Спомените се тоа што останува се друго е минливо..
Затоа сакам изненадувања.. Нема да остане подарокот туку начинот на кој го добиваш.. и луѓето кои ти го подаруваат..:toe:

Некоја јака компјутерска машина :vozbud:

wow ! bas utre mi e. mnogu sakam garderoba , pa moze bluzicka ili nekoj moden detal. nesto sto ke nosam i koristam

Да наведам список или само бројот на сметката?:baeh:

ккк за роденден би сакал едно порше пред зграда да ме чека завиткано со панделка од тие големите и да пишуе ,, Само за тебе за твојот роденден,, ама ова не да е тешко да го има туку ни на сон ми го нема хахаххаа.:salut::salut:

Јас сакам куче :pipi:
и не се заебавам навистина сакам некое куче :costumed3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom