Што сакате за роденден?

• Креатор на темата Креатор на темата sweet_girl
  • Време на започнување Време на започнување
Јас за роденден сакам другарките да ми купат...па незнам они ќе смислат нешто што сакам!а за роднините...од нив сакам куче(хаска):kesa:нели сум скромна?!?

За роденден би сакала како поклон да ми го донесат Наумче Мојсоски .. Па цееееела вечер да се забавуваме.. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

nokia5800xpressmusic_11.jpg

:):):):)

Attachments

• DSC00676.jpg
    DSC00676.jpg
    155,5 KB · Прегледи: 2
Абе пари си се пари, ќе добијам од роднините тоа, а после сам ќе си одлучам што е најдобро за мене да си купам. Но доколку би oдбирал поклон, тоа би било или парфем Givenchy, или Нокиа Н95, само тоа. :pipi:

Животни... или годишна карта за во зоолошка.:pipi:

за роденден сакам торта :baeh: се шалам...за роденден сакам само насмеани луге ништо повеке !!

Za rodenden bi sakala plisani igracki i razni interesni ukrasi

Најарно ми е да ми даат пари...Иначе може за следниот некој нов компјутер,овој почнаа "да го фаќат будалите"

Најарно ми е да ми даат пари...Иначе може за следниот некој нов компјутер,овој почнаа "да го фаќат будалите"
Море веќе ако зимаат компјутер моиве еден лап-топ најарно ќе биде. А инаку би сакал еден авионски билет за до Барселона или Лос Анџелес колку да се прошетам низ тие два града.

не сакам ништо да ми купуваат пријателите, роднините и дечкото за роденден и се нервирам кога ќе ме прашаат секако од мајка ми и татко ми сакам по можност (100еу) а од другиве може да прифатам едно шише коњак ако више запнат да купат поклон

Па ако сум скромна :pipi:....сакам куче! Мопс! :vozbud: Ама пошто не сум...сакам џип...стварно сакам! Audi Q7 или BMW X6...:vozbud: Ќе ги сакам сите што ќе ми купат..скроз ќе ги сакам! :back: Ама знам дека претерувам....:cry: Иначе..никогаш не сум добила некој стварно добар поклон....:icon_frow се било глупост и сум лажела дека ми се допаѓа...:toe: глупи роденденски поклони!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom