Што сакаат мажите?

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Квалитетен разговор после сексот
Можеби ова ќе ве изненади бидејќи е раширено верувањето дека мажите не сакаат баш да се мазат после сексот и дека само сакаат да заспијат. Вистината е всушност спротивна. Не само што сакаат да се мазат, туку покрај тоа сакаат и квалитетен разговор. Може да биде разговор за сексот, но и за било која друга тема. Ако сакате да му кажете дека ви е убаво со него, разговорот после сексот е вистинскиот момент за тоа.

Ништо, сите ја утнавте пораката со Квалитетниот разговор.

Во кратки црти, треба да не фалите, збожнувате, величате нашата машкост, да ја опипувате и да неверувате во нејзините димензии, да ни ги галкате тестисите , да прашате дали би сакале уште нешто да сторите за нас и сл.

Од мене добива сè што има на листата освен разговор после секс и масажа:)
Можеби затоа што уште не го владееш францускиот? :)))
Nigger.jpg

Шала на страна, што сакаат мажите?
Мажите го сакаат истото што го сакаат и жените, со исклучок на сексот наутро. Жените не го сакаат сексот наутро, за разлика од нас мажите. Башка, треба да им дадеме малку време да отидат во вц, да се измочкаат, да измијат заби и да си ја средат фризурата. Жените не сакаат секс кога не се чувствуваат пријатно, а ретко кој се чувствува пријатно насабајле...

Јас што сакам?
Да е паметна, комуникативна, харизматична, убава, да ме сака, да ја сакам, да е мила, да знае да се гушка, да е поштена, да е курва у кревет (со мене), да знае да готви, да е дама пред останатите, да има разбирање кога гледам/играм фудбал, да јаде кикирики и да лока пиво, да не се срами да ждригне и да прдне пред мене и да е културно воспитана Македонка од 85-та... Да не барам премногу? :icon_lol: Јебига, или со таква или со никаква. Понуди по ПП.

Сè е точно на листата, дури и интелигентниот разговор после секс. Но, можеби е недокажано - интелигентниот разговор не смее да биде напорен, туку да поттикнува креативност. На пример, решавање на финансиски проблеми после секс = многу лошо. Гледање и дискутирање за некој добар филм, претстава, настан = многу добро. Хуморот и тоа како помага во овие моменти.

Кога се фативте за разговорите после секс,како идеја би го навела заедничкиот иден живот:Каква кола ќе си купите,станот како ќе го наредите,каде ќе одите на одмори,децата како ќе се викаат и мал милион работи поврзани со иднината.

Ова важи само за созреани и сериозни врски,за сите останати е контрапродуктивно:smir:

A зошто разговори само после секс. И за време на секс е добро чоек да си помуабети. Нарочно лезетски и пополека ако се секса (Зимно време ко и онака нема многу работа в поле) и тогај се сексаме по сат ипол, два сати па ќе си изнаприкажеме и дал да клајме од плетените пердиња в соба и дали в година да посееме уше некој декар пипер и како на Стојан ќерката многу шара наоколу и дал да клајме плочки в кујна....

Уште една од темите кои важат за пола свет :vozbud:

Иначе, ја сум слушнала и дека патот до срцето на мажот е преку неговиот желудник.
А, некои верзии викаат дека патот може да се скрати со помош на секира низ граден кош.

Што велите мажи? И какво е женското искуство? Кој метод се покажал за поефективен?

Уште една од темите кои важат за пола свет :vozbud:

Иначе, ја сум слушнала и дека патот до срцето на мажот е преку неговиот желудник.
А, некои верзии викаат дека патот може да се скрати со помош на секира низ граден кош.

Што велите мажи? И какво е женското искуство? Кој метод се покажал за поефективен?

Иако морам да признаам дека има нешто неодоливо кај опасни fem fatal жени, особено кога ќе видам некоја со оружје во рака (на слика, филм итн.), мислам дека би сакал да го преживеам сексуалниот однос :nesum:.

А за желудникот, па, се разбира, кој маж не сака девојка која знае добро да готви? Иако јас се сметам за доста добар готвач (а и докажано подобар според девојките со кои сум бил досега :icon_mrgr).

Иако морам да признаам дека има нешто неодоливо кај опасни fem fatal жени, особено кога ќе видам некоја со оружје во рака (на слика, филм итн.), мислам дека би сакал да го преживеам сексуалниот однос :nesum:.
Ок сето тоа...ама немој да го читаш Фројд жити се...околу оружјето и тоа...ќе ти скрши филм

Ок сето тоа...ама немој да го читаш Фројд жити се...околу оружјето и тоа...ќе ти скрши филм

За жени - само Сигмунд Фројд! Треба да им влезеш во психата. Толку се комплексни што некој пат не знаат ни самите што сакаат. No pun intended девојки!

Еве на што мислам:

1737860_high.jpg

Fantasy-Women-38902.jpg

femme_fatale.jpg

natasha_romanoff_emily_blunt.jpg

Get my point now? :helou:

Фројд, уше малку кокаин да си бутнел низ нос, ќе си видел пенис и у одрзот на огледалото (не тврдиме дека и тоа не се десило, само не го изнел ко теорија)

Те разбирам...фетиш ти се женски кои држат фалусоиден објект во рацете...

Особено ако тоа е мојот фалус :icon_roll

Фетиш. Што беше тоа иначе? :kez:

Ме збуни овој КВАЛИТЕТНИОТ РАЗГОВОР после секс. Значи може да има разговор, не дека одма затвараш очи и тонеш! Ама РАЗГОВОР чисто онака, да треснеш некоја зелена пред да си легнеш или ете да прокоментираш нешто, ок. Ама КВАЛИТЕТЕН? Неее...Па тука разглабање треба, па вака било, така било...
Тој едвај очи држи отворени, ќе разговарал со мене?! Пффф...како не!!!

Мажите? Сексот го сакаат, за се друго ако има време...ако не, здравје.

Ме збуни овој КВАЛИТЕТНИОТ РАЗГОВОР после секс. Значи може да има разговор, не дека одма затвараш очи и тонеш! Ама РАЗГОВОР чисто онака, да треснеш некоја зелена пред да си легнеш или ете да прокоментираш нешто, ок. Ама КВАЛИТЕТЕН? Неее...Па тука разглабање треба, па вака било, така било...
Тој едвај очи држи отворени, ќе разговарал со мене?! Пффф...како не!!!

Квалитетен разговор? Зошто да не? Ти немаш поим кои филозофии ги имам разглабано после секс. Од општ аспект гледано.:wink:

Претпоставувам дека мажите со кои си била до сега се тешки мивки (немаат енергија) и/или ниско-интелигентни (не знаат да започнат разговор). Без навреда, така ми изгледа по тоа што го кажа.

А за тресење зелени, па се разбира кај секое машко тоа се случува ... Кај мене најчесто кога спијам (зборувам во сон :nesum:).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom