Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас сум маж и сега сакам четврт со месо и јогурт
Не само за пола свет, за поише од пола свет.Уште една од темите кои важат за пола свет
Иначе, ја сум слушнала и дека патот до срцето на мажот е преку неговиот желудник.
А, некои верзии викаат дека патот може да се скрати со помош на секира низ граден кош.
Што велите мажи? И какво е женското искуство? Кој метод се покажал за поефективен?
Старите мислеле и дека жените се машини за раѓање и нижи форми на живот, па ги злоставувале и сл, а тоа, последен пат кога пороверв, не беше одраз на убер мудрост слеш интелегенција.Не само за пола свет, за поише од пола свет.![]()
Генерализација е здрава работа, ако не е така, старите не би ја практикувале. Или сега во новиот милениум поговорките веќе не важат, па сите тие заедно со “Кој високо лета ниско паѓа“ не играат?!
Уште една од темите кои важат за пола свет
Иначе, ја сум слушнала и дека патот до срцето на мажот е преку неговиот желудник.
А, некои верзии викаат дека патот може да се скрати со помош на секира низ граден кош.
Што велите мажи? И какво е женското искуство? Кој метод се покажал за поефективен?
Мене повеќе ми се допаѓа вториов ПАТ. Така мажот можеш да го запознаеш "од внатре". Конечно да го сфатиш каков навистина е-парче месо кое служи за ТВОЕ (наше) задоволство.
Јас сум маж и сега сакам четврт со месо и јогурт
Не му верујте на типов хахахаВино
секс
масажа
секс
масажа..и ако остани време пак секс