Што сакаат мажите?

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сум маж и сега сакам четврт со месо и јогурт

Уште една од темите кои важат за пола свет :vozbud:

Иначе, ја сум слушнала и дека патот до срцето на мажот е преку неговиот желудник.
А, некои верзии викаат дека патот може да се скрати со помош на секира низ граден кош.

Што велите мажи? И какво е женското искуство? Кој метод се покажал за поефективен?
Не само за пола свет, за поише од пола свет. :)

Генерализација е здрава работа, ако не е така, старите не би ја практикувале. Или сега во новиот милениум поговорките веќе не важат, па сите тие заедно со “Кој високо лета ниско паѓа“ не играат?!

Не само за пола свет, за поише од пола свет. :)

Генерализација е здрава работа, ако не е така, старите не би ја практикувале. Или сега во новиот милениум поговорките веќе не важат, па сите тие заедно со “Кој високо лета ниско паѓа“ не играат?!
Старите мислеле и дека жените се машини за раѓање и нижи форми на живот, па ги злоставувале и сл, а тоа, последен пат кога пороверв, не беше одраз на убер мудрост слеш интелегенција.
Патем, истото е, меѓудругото, последица од генрализација.

немам некоја маргина што сакам од една девојка, никогаш не сум ни имал....вакви шаблонски работи што сакаат машките или што сакаат женските, одувек ми биле тешка бљувотина
едноставно даваш шанса и гледаш како ќе се одвиваат работите...нормално со основен предуслов да ти се свиѓа девојката

Мажите сакаат секс и тоа многу.
Жените сакаат емоции, романса, хумор и мн. кеш.

Уште една од темите кои важат за пола свет :vozbud:

Иначе, ја сум слушнала и дека патот до срцето на мажот е преку неговиот желудник.
А, некои верзии викаат дека патот може да се скрати со помош на секира низ граден кош.

Што велите мажи? И какво е женското искуство? Кој метод се покажал за поефективен?

Мене повеќе ми се допаѓа вториов ПАТ. Така мажот можеш да го запознаеш "од внатре". Конечно да го сфатиш каков навистина е-парче месо кое служи за ТВОЕ (наше) задоволство.

Мене повеќе ми се допаѓа вториов ПАТ. Така мажот можеш да го запознаеш "од внатре". Конечно да го сфатиш каков навистина е-парче месо кое служи за ТВОЕ (наше) задоволство.

Amen to that sistah! :cuc:

Како ти се допаѓа оваа генерализација ада? :) Факт е... дека жените ги злоупотребуваат мажите со векови за свои потреби и задоволства. Факт е и дека се мразиме меѓусебно бидејќи не можеме да се разбереме. Али коа се сакаме... се сакаме. :)

What do men want (from women)?

Here are the guidelines:
1. Men want a fun and exciting (female) companion.
2. Men want great sex (consistent, frequent, and passionate lovemaking score high with men).
3. Men want to share meals with their woman companion (especially when she cooks for him).
4. Men want you to support them in their work and boost their confidence.
5. Men want you to look great, keep in shape, and express confidence about your body.
6. Men want you to listen to them and treat them with respect.
7. Men need private time, to unwind, to engage in sports and hobbies, and to spend time with other men.

http://www.aspirenow.com/smooth_10_00_what_men_want.htm

Се сведува на многу проста работа.
Квалитетните мажи бараат повеќе, неквалитетните помалку...исто како и кај жените.
Дами, сами си бирате затоа без мрчење :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom