Што сакаат мажите?

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе, не мора да се претпостави дека веднаш чим завршила партијата следи разговорот, во фазон:
„аха, значи сврши?“
„да, свршив“
„супер. еј, шо мислиш, Шехерезада дали е плашлива кучка или баш добро постапува со Онур?“

Верувам дека авторот мислел на опуштеноста, високото ниво на серотонин, едноставно релаксираната атмосфера која може да ви овозможи муабети и за најинтимните работи - продолжение на интимниот чин, на вербално ниво :)

Квалитетен разговор после сексот :nenene:
Се бара квалитетно пушење за да се премине на втора тура...

Секс наутро
Бидејќи наутро обично владее брзањето, утринскиот секс е нереализирана желба на повеќето мажи.
Општо е познато дека мажите наутро ја добиваат редовната ерекција (колоквијално позната и како „Morning Wood“) и би биле најсреќни кога партнерката би одлучила да им го разубави утрото. Обидете се да се разбудите малку порано и започнете го денот со уживање, на обострано задоволство.
Тоа жените мора брзо да го искористат бидејќи отиде ли мажот на мочање нека се прости од ерекцијата...:pop:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
што сакам јас од сопругата

- да кува убаво , и постарински јадења
- да ја држи чиста куќата
- да знае да ги планира парите од семеен буџет
- кога не ми се секса, да не досадува
- даљинско да не гиба кога сум дома
- пред другарки да не кажува работи од дома
- да чека јас шо ќе кажам и после да потврди,или да молчи, ако не се согласува тогаш истото може да ми го каже ама на само.
- прва да станува и оган да запали
- шуш муш со мајка , сестра зад грб да не практикува
- децата од мојот брат да ги почитува повеќе отколку на сестра и, демек исто презиме се носи

и слично

што сакам јас од сопругата

- да кува убаво , и постарински јадења
- да ја држи чиста куќата
- да знае да ги планира парите од семеен буџет
- кога не ми се секса, да не досадува
- даљинско да не гиба кога сум дома
- пред другарки да не кажува работи од дома
- да чека јас шо ќе кажам и после да потврди,или да молчи, ако не се согласува тогаш истото може да ми го каже ама на само.
- прва да станува и оган да запали
- шуш муш со мајка , сестра зад грб да не практикува
- децата од мојот брат да ги почитува повеќе отколку на сестра и, демек исто презиме се носи

и слично
пааааааа хахахахах ова е прв пат :)
ти да си ми маж има да се сексаш и да питаш за уште

зависи од другарките не знам која жена не брбља со другарки

и тоа со децата ... нешто шовинистичко ми е малце...

пааааааа хахахахах ова е прв пат :)
ти да си ми маж има да се сексаш и да питаш за уште

зависи од другарките не знам која жена не брбља со другарки

и тоа со децата ... нешто шовинистичко ми е малце...
ти да ми си жена ќе си легнеш на брашното и по некое време ќе си среќна )))

Јас предлагам да пробате и да не информирате.

За да успее врската мора да се трудиме и ние и жените, но и малце среќа треба, натпреварите временски да не се поклопуваат со шпанските серии, многу бракови и врски се растуриле баш од таа причина.

Квалитетен разговор после сексот
Можеби ова ќе ве изненади бидејќи е раширено верувањето дека мажите не сакаат баш да се мазат после сексот и дека само сакаат да заспијат. Вистината е всушност спротивна. Не само што сакаат да се мазат, туку покрај тоа сакаат и квалитетен разговор. Може да биде разговор за сексот, но и за било која друга тема. Ако сакате да му кажете дека ви е убаво со него, разговорот после сексот е вистинскиот момент за тоа.

Можи една добра дискусија за метафизика, алхемија, па дали креативноста доаѓа од знаењето како што вели унивирзитетот во Охрида града каде што декан е човекот олигарх поради кој татко ми е без работа син на министерот за странски инвестиции, или не. Па дали сме сами или постојат вонземјани, потоа цената на житото лани и годинава, па цената на грозјето :icon_lol:. Ај да не претерувам.... Зависи од годишното време јас не сум метеопат ама сум сексопат :pos::pos::pos::pos::pos:......

Веројатно најмногу сакаат да ги оставиш на мира.Исто како нас жените :smir:

Гледам се замуабетивте за муабет после секс. Не се мисли на поставување на прашање од типот “Сонце, што мислиш за егизстенциолизмот и дали мислиш дека Сартр е сељак?“ веднаш откако тој свршува. Преоден период, да се средиме, да се издишам, да се исушам, ако се работи за мене дури. Е у моментот коа некој ќе реши да фати даљинско, да се сврти да спие, или да буљи у таван, повели прашај. Али рачунај дека ако прашањето ти е “Шо мислиш за розев кармин“ а ја ти одговорам, значи дека те сакам прееееемногу. Од друга страна, прашања кои не интересираат заеднички, па дури и Сартр, може да ги разговараме.

Муабет се знај, Дијалектички Материјализам, кроз призма простога сељана, пролетеријате.
А ако ја бидвит малку појче, мислам дека нема да ми се прај муабет, туку дека уште една ќе удрам... 4,5,6 пати, не се проблем кај мене, трпи бабачкото.

Квалитетен разговор после сексот

Можеби ова ќе ве изненади бидејќи е раширено верувањето дека мажите не сакаат баш да се мазат после сексот и дека само сакаат да заспијат. Вистината е всушност спротивна. Не само што сакаат да се мазат, туку покрај тоа сакаат и квалитетен разговор. Може да биде разговор за сексот, но и за било која друга тема. Ако сакате да му кажете дека ви е убаво со него, разговорот после сексот е вистинскиот момент за тоа.

Верувале или не, ова е вистина, барем за мене :helou:, Доста битен сегмент кој треба да се случува почесто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom