Што правите кога ви е досадно?

• Креатор на темата Креатор на темата BusHav
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам.

Од горенаведениве цс, музики, игри ништо не делува, а друштво за на кафе дур во 9. :(
Aj aко го излечам ќе ве просветлам. Peace.

Кајгана-Лек за вашата досада :pos2: Ете со тоа ја лечам

Досадните периоди најчесто ги лечам со седење пред PC или читање на некоја книга, организирање на некои работи, или крајно спиење :) :vozbud:

Si citam kniga ili spisanie nekoe.Ako bas i toa mi e dosadno gledam da iskocam po prodavnici da odam ili kaj nekoja prijatelka na kafe muabet i taka ke utepam nekolku casa e posle ne znam:uvo: aaaaaaaaaaa mi tekna pa ke si poigram nekoja igrica na kompjuter i taka

Оваа PC-то ми го продолжува животот и скратува досадата :)))

кога е тиње....вртам по телефони муабети преку слушалка, или пак на нет некоја игрица ќе заиграм,така ми летаат саатите:pos2::pos2::pos2::pos2:

Па се прашувам што да правам што да правам? И ќе ми текни само се надевам дека таа идеја нема да биди опасна по живот :icon_lol:.

Retko imam takvi momenti, ne se ni sekavam koga posleden pat sum imala dosadni momenti..mislam deka sekogas ima sto da se pravi :helou:

Секогаш ми е досадно па затоа најчесто седам на форумов да си најдам нешто интересно за читање.

Кј мене очигледно се нелечливи.Во мојве случаи или ми е екстремно интересно или екстремно досадно.
Ко ќе е второво шо и да напрам пак ми е досадно.Најчесто седам на форумов и на мсн во такви моменти, ама пак не ми е нешо екстра интересно.

Doaaduvam na narodo so e na msn i na facebook so prasanjata od vidot: So ima novo??? So pravas??? Ke izlevas li i dek ke odas???

Еј, закон тема..xD
Иам приметено, дека скоро никогаш не ми е досадно :) Незнам зашо :) Секогаш можам да си пуштам убаво музиче и да ми стане интересно, да не се замрам со нишо..си кулирам..
Eдинствено ми се случува у школо на англиски да ми биде досадно, зашо го знам материалот, а неможам да ја дудлам другаркава до мене пошо професорката е одвратно досадна..па, ај, 40 мин си фурам музиче на шафлот од другугарчево..рока Invaders must die!

и јас им здосадувам и самите бегаат :pos2: шала

па како - на интернет штракам нешто, играм некоја игра или слушам музика или гледам Тв

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom