Што правите кога ви е досадно?

• Креатор на темата Креатор на темата BusHav
  • Време на започнување Време на започнување
Сеуште без решение за истата... интернетов малку помага ама не нуди целосно решение за проблемов, а истиот е поголем поради тоа што со било што да почнам да се занимавам колку и истото да било интересно ќе ми здосади :S

Играм од оние flash игрицине на on.net :icon_lol: се друго е проверено и не функционира ко шо треба!

Кога ми е досадно одам со другарите на кафе,билијард или во кладилница може зависи :) А понекогаш ќе пуштам музика до даска и одлепувам колку да се расположам малку и да му ја летнам на некаде :)

Ако се мисли на *период*, во смисла повеќе дена: си го планирам времето, во смисла - овој ден излегувам ваму, оној ден таму, трет ден онаму итн.

Ако се работи само за дел од денот или само некој саат: тапшам игрици (по најново шах) или барам некој филм или спорт на телевизија.

А ако ми е ептен досадно - чистам по дома.

А ако ми е ултра досадно - се чистам од дома. ;))))))

Досаден период? Што е тоа? Не паметам кога последен пат ми било досадно. Иако сум алегичен на нив, животов ми е вистинска шпанска серија. Доволно е само да помисалм на фрките кои последни ми се случиле и веднаш ја снемува досадата. Некогаш ќе ме насмеат, некогаш спротивното, но во секој случај животов ми е далеку од досаден. Можеби за среќа, можеби и не. Понекогаш посакувам да ми биде досадно... до таму дотерав!

абе се наоѓа постојано нешто да убие досада...дали тоа ќе биде дремење на кајгана, спиење од досада, гледање нешто глупаво на тв (затоа што баш тогаш нема ништо на тв) или шетање без везе од еден до друг другар и бадијалчење :icon_lol: тоа е тоа...т.е. коа ми е досадно, тешко нешто паметно да направам:pos2:

абе со ова компјутериве и интернетов ретко ми е досадно...само некогаш ама многу ретко ми се здосадува од нив па шетам кај ќе стасам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom