Bitcoin
₿
Возачи неснаодливи во гужва... да не речам.. влекачи 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Најпрво, џандари кои што те застануваат на сред улица или некој пред тебе и блокира цела лента, е тоа кога ке видам обавезно ставам каиш и секоја ситница ја запазам дасум исправен и почнувам да викам, пцујам, свирам и наравно после тоа јас сум на ред, али искрено им се прави кефот нема зашто да се фати и си играм цупала со него мислам дека поголем кеф неможе да се доживее, само ова ретко се дешава само кога имам доста слободно време и кога сум расположен за заебанција...
А во град колку треба 120 да возатТаксисти и автобуси не можам да поднесам,ај автобусот има предност мора да се пушти да влезе,ама таксистине како ми идат на живци да можат низ мене ќе поминат.Е од инат не ги пуштам гнасите,пошо се пикаат и само тие праат сообраќајки низ скопјево.
Друго што ме нервира се шупаци што возат во брзата лента со 60,место да си го сместат газот во средина.
А во град колку треба 120 да возат
Па ако е така ај со точак ќе возиме м?
Топче кажи му која брзина се развиваше со твоето точаче не памтам?
Ако со 60 возиме таму,во средната со колку би требало,40 мејби?
Чил ајде![]()
Малку си ги помешал брзините изгледа. Најголема дозволена брзина во Скопје е 60 км
Малку си ги помешал брзините изгледа. Најголема дозволена брзина во Скопје е 60 км
Gracias por el consejo amigo![]()
Само ретко која ја почитува![]()
![]()
--- надополнето: 24 септември 2013 во 17:09 ---
Е тоа да, некои како пациентов погоре што се прави некој вид на професионалец, па објаснува тука која лента за што служи,збориме за возење низ Скопје каде треба да си супермен па преку ден низ гужвава да возиш и 40.