Што музика се врти кај вас по дома?

Што музика пуштате по дома??

• Метал

Гласови: 81 26,6%
  • Рок

Гласови: 137 44,9%
  • Екс ЈУ

Гласови: 51 16,7%
  • Класика

Гласови: 26 8,5%
  • Рап

Гласови: 61 20,0%
  • Панк

Гласови: 34 11,1%
  • Џез

Гласови: 31 10,2%
  • Блус

Гласови: 27 8,9%
  • Поп

Гласови: 65 21,3%
  • Турбофолк

Гласови: 17 5,6%
  • Реге

Гласови: 31 10,2%
  • Народно

Гласови: 22 7,2%
  • Техно

Гласови: 43 14,1%
  • Транс

Гласови: 50 16,4%
  • Хаус

Гласови: 54 17,7%

• Вкупно гласачи
    305
За да бидат задоволени сите вкусови, се слуша метал. За тоа што поточно од метал, се одлучува зависно од расположението. Понекогаш може да се пушти и рок (хард или прогресив рок), по желба на сестра ми, која не поднесува death метал. Мајка ми чисти по дома на класика.

МЕТАЛ xD, скоро сите жанрови:smir:

Најчесто Night Psy-Trance. Често и дарк се пука. Кога сакам да се релаксирам пуштам Progressive. Full-On ретко слушам, али се пушта и тоа. Рап... од време на време. И тоа само македонски. Странските ги изрежав на двд-ња и ретко ги слушам. Све останато (освен техно, и по некој електронски хит) нема кај мене у компјутер.

врткам од се по нешто а тоа што го слушам зависи од расположението...
кога сум вљубен... love is all around me, kiss me, truly madly deeply, can`t take my eye of you
кога сум разочаран... too much love will kill you, sve jos mirise na nju, i will survive
за време на секс... inertia creeps, you can leave you hat on, touch my body, i belong tou you
кога ми иди да избегам некаде... out of space, stearway to heaven, sabotage
во сабота кога е убаво времето пред излегуванје на кафе... beautifull day, чудесен свет, born to be wild

Се врти Рок, Хард Рок, Екс-Ју Рок и скоро сите жанрови од МЕТАЛ.:music2::music2:

Овие три-четири дена вртам романска dance музика :)

Rock аљи рок од оние старите типови со долги коси и муда и песни пуни со тестостерон и адреналин,не овие залижаниве 60 секондс ту Марс, и Пеник ет д диско...

Мислам ден без олд скул рок не е ден.Тоа ти е више-мање недостаток на воља за работа и за све остало...нема ли уште отсабајле ко ќе те разбуди нешто вакво

Па после тоа може нешто и полесно као нпр

И си спремен за денот кој е пред тебе,едноставно така пун со енергија и тестостерон и мало повеќување на муда откога си станал.

А денот се завршува со нешто така лајтер рок како

И после правац кревет.:helou:

Све шчо ми лежит на уво порано или поаксно ке ме легнит во кравет :pos2:
(зависи колку сум уморен)

Kaj mene najveke metal :).Najcesto slusam King Diamond,pa prefrlam na Nevermore,pa prefrlam na tehnicki death:).I Progressive,Thrash skoro site stilovi na metal ne sum prebirliv :).Cesto znam i klasika da si pustam i toa nekoi koncerti za gitarski izvedbi na klasicni dela i da si gledam.Cesto znam na edna od hrvatskite televizii davaat koncerti za klasicna gitara.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom