Што може да ве разочара?

• Креатор на темата Креатор на темата Луси
  • Време на започнување Време на започнување
Се разочарувам кога дознавам за нешто последен, кога некој долго време ми работел зад грб а јас сум му верувал.Се нервирам кога ми бараат услугии многу, бидејќи сум мрза голема.
Се нервирам кога некоја женска не ме оставава да ја фатам.....:nesvest:Највеќе се нервирам од македонскиот спорт, и највеќе се разочарувам од самиот себеси што не сум истиот секогаш и имам дефинитивно најпроменливо расположение и многу брзо се лутам.

Лицемерие, лаги :nenene:.. Нешто што највеќе ме разочарува и повредува..
А поготово кога тие особини ќе ги препознаам кај личности во кои сум имала доверба и сум ги почитувала..

Ме разочарува тоа што во светот постојат арогантни, препотентни лица, лицемери, егоисти, коштаплери...

Се разочарувам кога личноста во која јас имам голема доверба и љубов на мене не ми верува, а сепак се трудиш со сите напори да направиш се да биде како што треба, нормално и океј.:toe:

И се разочарувам кога ќе дознаам дека некој ми прави лицемерие и е од корист со тебе. Ти зборува зад грб.

сам себе да се разочарам

Ме разочаруваат моите неуспеси. Другите нека си прават што сакаат. Сам себе си одговарам и не сум судија на другите.

Единствено љуѓе шо ги сакам.
Во право е дарк кинг за то дек друте шо сакет дек может да прает, ама сепак ко ќе предизвикет тие таков ефект на тебе до степен на разочарување ти не мојш да ги смениш а и не знајш шо вистина мислет.
Вака за себе си знајш и можда и мојш да се смениш. Не е крај на светот.

Најмногу што може да ме разочараат се личностите што ги сакам ..

може да ме разочара дечкото доколку ме изневери тогаш многу долго време треба да помине да ги спојам коцките секако тоа не го искажувам никако пред други имам таков карактер што не искажувам лесно емоции, можат да ме разочараат родителите или некоја најблиска личност со своите постапки но се соочувам доста добро со такви ситуации иако сум повредена многу длабоко во мене продолжувам понатака да функционирам нормалмно

Може да ме разочара само она на кое би оставила простор за такво нешто.
Тоа може само за најблиските да се случи. Па со текот на времето и разочарувањето си го скратуваш и кругот на најблиските и веќе неможе никој да те разочара. :helou:

Некако ко да сум отрпната и секогаш се потсеќам дека се' треба да очекуваш денес од човек, без разлика од близината, и се на се сумарно од најблиските произлегува најголемото разочарување.

Ме разочарува неисполнето ветување, кога последна дознавам од некои блиски, ме разочаруваат неуспеси, падови, ме разочарува лицемерие тогаш комплетно ја менувам сликата за личноста, ме разочарува неодговорност, лажење во очи, интриги.
Disapointment доживувам и од некои мои потези во животот и од погрешно разбрани и протолкувани реченици од страна на другите што излегле од мене.

Неприфаќањето на мојата личност од страна на другите.
Моите погрешни проценки и размисли.
Вложен труд во нешто кое не сум го оправдала до крај и успехот изостанал.
Неподдршката од семејството за нешто кое знаат дека ми е важно.
Ако некој чопоративно ги повторува грешките за кои сум му укажала дека ми пречат.

Mozam da se razocaram samo ako uvidam deka ne ke mozam da si se vratam vo svojata zemja kako sto si planiram.Od toa mi nema lek posle,a od luge ne se razocaruvam.Bidejki covek moze sesto da dozivee od luge ne se potresuvam za nikoj kako i da e eden den se se vrti pa pak si doaga na moeto.

Се разпчарувам кога се ке ми тргне наопаку и нижам неуспех до неуспех

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom