Што може да ве разочара?

• Креатор на темата Креатор на темата Луси
  • Време на започнување Време на започнување
Магичен е точно. Ама богами знае да биде и трагичен.
Можеби е период, но јас веќе долго време се немам изненадено, ниту разочарано од нешто. Буквално. Се примам со таква рамнодушност, што е дури и чудно, за мене барем. Ништо не ме изненадува, ништо не ме разочарува, се ми е тотално очекувано.
Период е веројатно, ама долго трае. :)
Ме потсети на ова :D

И мене ми е слично периодов, ми треба ваљда некоја шокантна или бизарна случка во мојов живот да ме рестартира, вака ми се чини да ми соопштат дека Ен Хетавеј си го променила полот и сега е во отворена врска со една од сестрите Кардашијанс, ќе бидам "аха, а која поточно?".

Проблемот е шо се изненадуем иако све очекуем пошо за да очекуеш треа да е у прашање замислива ствар, а мене у задње време незамисливи ствари ми се дешаваат о.о

Се би било топ и толку добро додека некој не почне да зборува за мојата фамилија.. Страшно ме разочарува тоа. Знам дека не се сјајни и знам дека не треба да ги слушам ( тие секако ќе зборуваат ) но ете тешко го поднесувам тоа ..

Од животов.
Нз премногу вложувам во некои работи се истрошувам до тоа точка што после и да успеам ама ништо не чуствувам.
Вложувам без да знам дали ќе се исплати.

Кога имаш позитивно мислење за некоја особа,доволно е само една нејзина неточна перцепција,за да се сруши целокупниот впечаток што претходно си го имал за истата.

Како беше онаа српскана..."Не суди по амбалажи...".

Moze da me razocara ako sum se potrudil mnogu za nekoja rabota a ne sum dobil toa sto sum ocekuval od taa rabota edino toa
inace na drugovo sum naviknat

Може да ме разочара очекувањето на повисок исход од добиениот краен резултат.
Затоа не ги преценувам ниту потценувам работите.

Последно разочарување од мојот најголем(бивши веројатно) другар што покрај непрекинато дружење 3 години и покрај толкуте работи што сум ги сторил за него се здружи со деца со кого јас го запознав и јас не сум важен. Мислам дека ова се случи поради намалувањето на мојата финансиска состојба или незнам што..

Има бедови да се случуваат и тоа доста често но сепак на убавите моменти кога не следат никогаш не сме задоволни и не уживаме целосно секогаш фали некое делче да бидеме потполни среќни (сето она што се случува околу нас не исполнува) но ќе кажам БЕЗ СЕКОЈ СЕ МОЖЕ! мислам дека неможам да се разорачам тоа е само еден лош момент и знам дека можам пак и пак и пак да пробам да го поправам тоа и да успеам или па на лошиот момент ние сме дејствувале па и се случил

,,,posle tolku zhivotni deshavki , veke nishto nemozhe nitu da me iznenadi ,nitu pak da me razochara,,,a vprochem i razocharuvanjeto e vkalkulirano vo sekoja nasha reakcija ili dejstvie od sekidnevieto,,,
,,,a inaku najgolemite razocharuvanja se od samiot sebe,,,,bidejki ako nekoj neshto mi/vi stori mozham/te kolku tolku da ja iskontroliram i ispravam sostojbata ,,,no ako chovek se sjebe samsebe e togash nema ispravki, pa ottuka i razocharuvanjeto od samsebe,,

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom