Што мислите за секси играчки?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
pah,

и мене ми донесоа ама не го употребуем сама:baeh: служи као додаток коа сакаме да смениме малце со позите:vozbud: :):):):):)

интересно да но ништо посебно за оние за кои сексот им е де од љубовта:smir:

За мене секс играчките се помагало доколку сексот би станал здодевен.Може некому се дел од актот и имаат задоволство да ги вметнуваат. неам пробано а и сеа за сеа не ми фали ништо.

додека ме служи БРУНО добро нема потреба од ИГРАЧКИ:toe:

Не е секогаш до потреба, некои ги користат онака за „разонода“.
Осеќам мала засраменост во постовите... Знам дека повеќето од вас не би купиле, ама доколку некој ви подари - дали би биле љубопитни да го употребите?
Pa taka oslobodi gi malku lugevo.Jas garantiram deka sekoj dokolku dobie vakov poklon ke go proba.A za sami da kupuvaat bi im bilo nezgodno.

додека ме служи БРУНО добро нема потреба од ИГРАЧКИ:toe:
Eh,eh sega sto kaza!?

dodeka ste kaj seksi igrackite dildoata i slicni raboti tie se mn korisna rabota i ponekogas bi pretstavile dobar orgazam no predupreduvam da ne se pravat eksperitmeni t.s. izmisluvanje na novi igracki kako na primer bezbol palki pendraci ili pogolemi predmeti its wroooooooong its wroooooooooooong :)

Немам ни вибратор ни дилдо :) ама немам против , некоја може сака тројка, па не може од партнерот да си го дозволи тоа......Не знам дали би употrебила, вака не ми изгледа предизвикувачки, а што се однесува до лисици, врзани очи, или раце.... I'm always up to it :kesa::nesvest:

Ја би сакала да добијам секс-играчка на поклон. Не би ми било проблем да експериментирам со некое дилдо или вибратор, чим идат ко алва по секс-шоповиве, мора да се добри. :icon_lol:
Плус сигурно можат добро да ја зачинат сексуалната игра или соло-играта. :icon_lol:

Може да кажат било што, но во суштина повеќето жени сакаат и се љубопитни, а знам и многу што имаат. Збориме за жени секако, не за девојчињата на 17-18 години чие мислење од повеќе причини не е валидно иако дури и тие генерално се позитивно настроени.

Неам посебен став околу партнерката и користењето, но во никој случај не сум против кога се работи за внесување новитети или потреба. Мислам док те нема боље вибратор него ли Душко водоводџијата :pos2:

Абе јебига жени сакаат да експериментираат али не мене не ми смета се додека не се движи позади мене со тоа чудо е тогаш е опасно да не и дојде на памет да експериментира малку повеке:pos2:

ne mi pagja na pamet da upotrebuvam,to ti e frlanje pari od bes

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom