Што ми недостасува?

• Креатор на темата Креатор на темата bella
  • Време на започнување Време на започнување
Ми недостасуваат 5 години потрошени (не залудно али можев да направам мн поќе работи него досега),ми недостасува една личност во животот и повеќе ангажараност и повеќе самодоверба!

Mnogu raboti od koj sreka,hrabrost za da napravam nekolku postapki malku poveke samodoverba i se razbira decko mi..i toa premnogu go nemam videno 4 meseci i odvaj cekam da si dojde.

Uffffffffffffff od kade da pocnam.........pa vaka:
1.decko za ozbilno :back:
2.akol ne go najdam toj za ozbilno nekoj onaka za light :vozbud:
3.za 2000 - 3000 da mi ja pokacat platata :icon_lol:
:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::toe:
ali iseriozno ova so deckovo, mislam da najdesh decko vo deneshno vreme stana luksuz, do kaj li ke odi narodov nash

Рестарт :) ама не на компјутеров да се разбереме.

ne sum nekoj sto trazi mnogu osnovnite raboti gi imam na sekogo materijalnoto mu nedostasuva no jas ne sum materijalista no mozebi eden aftomobil no iskreno i bas ne mi nedostasuva se vozam so avtobus no dosta pesacam bidejki obozavam da odam peski :toe:

Kvalitetna diskusija na podforum politika, istorija, religija i filosofija..ma na cel.....toa na forumov...onaka...edno milion ipol evra....tolku!

хммм...гледам многу пишуваат што им фали а не што им недостасува...што според мене е различно
списокот со работи што ми фалат е многу долг....а ми недостасува татко ми ... и самодоверба...а да..и повеќе желба за учење :pipi:

Идентитет:pos:
а самошто помислив дека имам се за да ги задоволам моменталните потреби и страсти!
Кој тоа игра валканао м?:lut:
Јас умеам гнасно да изиграм, воч аут:icon_cool

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom