Што ми недостасува?

• Креатор на темата Креатор на темата bella
  • Време на започнување Време на започнување
Гледано од материјална страна ми недостигаат доста работи, ако почнам ќе неможзм да завршам а и ме мрзи да набројувам многу е:nesum:
А инаку ми фали еден одмор на планина, на чист воздух да рзбистрам глава- најубаво нешто, па истo кога ќе бидам таму да биде ведро и вечерта да си лежам и да си гледам ѕвезди - бистрење глава N2. Друго ми фали малце мозок :pos2:, и ми фалат некои луѓе што не се покрај мене и случки од минатото.
Ми фали и вид, имам некој мал диоптер на десново око, ама ништо страшно може и без наочари да се протурка, ми извадија заб, така да и заб ми фали, и имам недостаток - ми фали осет за јадење благо!

p.s колку повеќе го спомнувам зборот "фали" Толку повеќе ми станува смешен:pos2::toe:незнам зашто, а и мајка ми правеше торта пред некој ден и и фалеше шеќер, па ја јадевме така малце понеблага!:salut:

123bz3.jpg

Ооооо Gego...мене колку ми фали барем едно Скопско во моментов не си свесен...

Ми фали повеќе слобода, родителите, друштвото, излегувања, свирки...и уште 10000 работи, али ке се издржи уште 5 месеци...

Секогаш нешто мора да фали ако одиме кон совршество и ако сакаме се да ни е како што треба, нормално. Моментално ми недостасува Боно да гу изгушкам пред да си легнам, ми фали здрвје зашто пак се разболев и ми фали повеќе самодоверба дека можам да направам некои работи.:pipi:

Моментално ми треба еден празен стан. Да си уживам и да си правам што сакам. :)

Ми недостасува едно бело тигарче да си чувам да ми шета по дома...:vozbud:

Сонце ,за да се возам со ролерки :(

само кеш а , може и малце имунотет зс времево е нестабилно:)

Lamborgini Gallardo Spyder или Ferrari F430 :vozbud: малку ми недостасува нели :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom