Gandradelic
Banderash
1 000 000 ЕВРА.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брат Гандра кажи кај има ке ти помогнам ке ги делиме по 500 0001 000 000 ЕВРА.
Ајде...... сум за, каде, како? Курац.Брат Гандра кажи кај има ке ти помогнам ке ги делиме по 500 000![]()
Ми недостасува храброст за да го започнам бизнисот што ми се врти веќе 2-3 год во глава. Имам и средства и услови и се , али пусти страв оти нема да ми тргне не ми дава храброст сеуште да се пуштам во оваа луда авантура.
Али времето ми се збира , после нова год сигурно ќе падне конечна одлука.
И да , ми фали да сум опкружен со луѓе што знаат да мотивират , а не со намќори што сите им се криви бидејки не успеале во некоја работа/замисла.
Насмеј се и продолжи ако ти послужи и ти стане јасно некогаш ке бидеш од помош и кон себе и кон сите. Нема да бидам досаден кој се тибетанците... Кој знае знае.Неможам да укопчам дали си ироничен или озбилно го мислиш ова , али ако верував на вакви работи до сега ништо ќе немав створено у животецот.
Да не мислиш дека се исмевам со некои твои верувања , али друже нешто ако треба да се деси ќе се деси во било која доба од животот. Така да Тибетски предвидувања и календарот на Маите ми се најмал проблем моментално.... А и не ми беше во план да започнувам нешто до крајот на годината , па ако има нешто вистинито во твојот пост ќе ми оди во прилог.
![]()