Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А тебе ти е време да бидеш посериозен на темиве, прекини да ги уништуваш. Последна опомена пред делење црвени картони кои водат кон ладење.Koga nejke da go pushi ?
Go brcam u sladoled od vanila i i vikam deka e snezec ... mora coek se snaoga nekako
Барем да ви го испуши, цела вечер сте и` посветиле...Сте излегле убаво сте си поминале, ресторан, дискотека, сеедно.
И велите да дојде кај вас, таа не сака. И велите тогаш барем нека ви го испуши, сепак цела вечер сте и посветиле..
Ова е еден пример кој може да биде занемарен..
Ако не сака, ќе го прави тоа кога ќе посака. Ништо страшно, можеби е момент кога не е расположена за пушење.Никола напиша:Што станува во случај на подолга врска кога девојката не сака да го пуши?
Се работи за неспособност на машкото да ја предизвика да му го зашмука или просто девојката не сака такви работи?
НЕ викам дека сум голема,само ова сумливо ми е некако дека ќе го молам за ... Несфатливо ми е, барем судејќи по муабетите на сите околу мене во машки род...Се би дале за темата. Не верувам дека постои некој толку ,,чесен" што би одбил за честа на девојка му...:zlo:
Koga nejke da go pushi ?
Go brcam u sladoled od vanila i i vikam deka e snezec ... mora coek se snaoga nekako
:pop:Isto taka koga ne saka da pushi preporachuvam da se ostavi gladna i zedna eden den i posle da se premachka so mleko ...ima da cica ko luda
Ok ova u JNA se praveshe so macki koa ke te stavea u pritvor na nedela dena ali dobro ...
Realno ako nejke da pushi znachi ne i znachish dovolno ili e zatucana treto nema
pa interesna tema :kesa: hmm pa da mora da priznam deka sum bil vo takvi situaci koga zenskata ne sakala da pushi pa i nema mnogu sto da se napravi da se razubedi .... obicno i prunam eden dobar and wild sex ... pa toa moze da ja predomisli .... a se drugo bi bilo pogresno ... imase slucaj eden moj drugar negovata eks tipka ne sakala da mu go pushi toj ja molel molel i taa NE NE NE NE i drugarot mu zdosdilo i ja dotepal od kotek i taa go prijavila vo policija so obvinenie deka ja siluval i go osudija na edna godina zatvor ...