Што кога не сака да пуши?

• Креатор на темата Креатор на темата Никола
  • Време на започнување Време на започнување
Кратко и јасно ако не сака и по подолго време фокусирајте се на работи што сака. Ако толку ви значи пушењето подобро да ја прекинете врската. Колку и да звучи сурво незадоволените сексуални аспирации покасно може да се претворат во посериозни фрустрации. Многу главоболки потекнуваат од креветот што би рекол чичо Фројд.

Истото важи за двата пола. Ако партнерот не сака или не може да ве задоволи како што сакате вие ставете крај дури и да другите работи во врската се одлични. Не паѓајте на финта многу ми значи па ќе преминам преку ова. Посериозните последици ќе следат покасно.

Ееееееееееееееејјјјјјјјјјјјјјјјјјј луѓе не е се во пушењето во една врска ако неќе неќе и готово нема настојувања нема карања само едноставно со тек на време сама ќе свати дека прави само зулум на врската а како ќе ја натерате на такво нешто,многу едноставно секој пат во предиграта задоволувајте ја вие орално па еднаш и она ќе се зртвува за вас бидејќи ќе чувствува вина е доколку и тогаш нема ефект едноставно откажете се од оралното задоволување но мислам дека претходното ќе упали ваљда барам мислење од девојките на форумов дали моево држи вода или да си го повлечам ставот

Isto taka koga ne saka da pushi preporachuvam da se ostavi gladna i zedna eden den i posle da se premachka so mleko ...ima da cica ko luda :)

Ok ova u JNA se praveshe so macki koa ke te stavea u pritvor na nedela dena ali dobro ...

Realno ako nejke da pushi znachi ne i znachish dovolno ili e zatucana treto nema
Добро бе ти СЕ ЧИТАШ ШТО ПИШУВАШ? ако некоја нејќе да пуши значи дека НЕЈЌЕ да пуши а не дека не и значиш доволно или е затуцана... Ти на секоја сакаш да и ја лижеш?

На тие Што не ми зна~ат доволно

NE IM LIZAM ... lizam eptem ako e staklo i ako ja zasakam inace nema shansa

SO NE E JASNO ?

Ako ne mi pushi neso ne e ured so nea , sto ubav alat imam a da ne go zeme greota i sramota... NECUVENO NESFATLIVO NONSENS

Kako smee da nejke ????

Ne i vikam ja nesto nenormalno da prai , da ja tepam , da i praam pissing samo da go zeme ko baba vnuche :)

Babite si gi sakaat vnuchinjata analogija cim nejke ona ne me saka mene

Samo edna ne mi pushela oti ne insistirav bese dobra ko drugarka i me smeeshe ama se vide nemame idnina , ne me sakashe ni ja nea drugo site bea ko BABI so moeto vnuchiste :)

I na kraju kraeva koji ce mi kurac nekoja amaterka koja ne znae da go digne posle 3 ta partija ? Ja sum takov sakam da ebam ne da se zaebavam i ligavam , da imam zadovolstvo i ja i taa a ne da prodavam muda za bubrezi i poezija da citam

Drugo nejasno ?

SWEDEN напиша:
Ako ne mi pushi neso ne e ured so nea , sto ubav alat imam a da ne go zeme greota i sramota...
Kako smee da nejke ???

NE IM LIZAM ... lizam eptem ako e staklo i ako ja zasakam inace nema shansa

SO NE E JASNO ?

Во самиот пост имаш прашање и одговор,само им ги променив местата:jaj:

SWEDEN напиша:
Ja sum takov sakam da ebam ne da se zaebavam i ligavam , da imam zadovolstvo i ja i taa a ne da prodavam muda za bubrezi i poezija da citam

Многу се задоволни оние што само ги ебеш,а не им пружаш оралка:retard.

SWEDEN напиша:

Ако не сака да пуши нејзино право,верувам дека кога ќе има близина помеѓу партнерите ќе има простор да се проба се.Но доколку вие многу посакувате орал,а девојката несака ни после некое време да пружи,или девојката сака квалитетен орал,а вие несакате лижење,тогаш вие не си одговарате во сексот.Некој погоре кажа дека може да предизвика тоа фрустрации,најдобро е да се разговара,што е проблемот.

Многу се задоволни оние што само ги ебеш,а не им пружаш оралка:retard.

Poentata e deka bash me zabole dal se zadovolni ili ne se , ja koa gi ebam takvite ebam mene da se zadovolam ne nea ...sto e be nejasno tuka ...e ne ke lizam nekoja si tamu kanta neam druga rabota :nenene:

A ko drugo pa bash takvite sto gi tretiram ko djubre prezadovolni se i stalno baraat pak i pak i pak ... zensko dobro izebi go i posle ne go ebi dva posto , gazi aj posle kolku sakas se ke naprai ...zenski pamet

Inace da muabet e ok stvar megu partneri ama ako ne pomaga muabet od prva i duri i da se nafati a toa se gleda ne saka da go pravi ...nalet pak ke i raskinam u skoro vreme... i zatoa ja vikam nejkam ligavenja ( ne u smisla lizenje piche ) ne go u smisla plachipichkanje...sakam be da uzivam u sve ne na kurov ke se molime daj popushi mi

Svasta

ииииии што паника се дигнала околу една оралка,ако нејќе нејќе нема сега да се колиме,ќе се најде друга што сака оралка што е тука проблемот
шала на страна ко што има мажи на кои не им е убаво да пружаат оралки така има и жени
но пак не ми е јасно ако нешто не пробаш како може да знаеш дека не ти се допаѓа,дека ти е гадно....

" Aj barem ispusi mi go"...
Mnogu ocajnicki zvuci. Da e za edna vecer- sigurno nema da odbie da odite doma. Toa bila od start poentata vo izleguvanjeto. Znaci toa otpaga. Da e vrska vo prasanje, loso izigrano. Pateticno. I da posakam kef da napravam, posle vakov voved, nema da ima ni zaplet pa kamoli kulminacija.

E sega jakite momci forumdzii sto umeat dobro da ja izvedat rabotava za da si ja ostvarat zelbata, epa ajde neka kazat kako ke go napravat toa? Pa da vidime...Zenite ke ocenat, biva ili ne biva.

Inaku, vo prvobitnava forma...na niedna zena ne i treba maz sto place za edno pusenje. Tpa povlekuva mnogu drugi raboti podocna, vo vrskata, vo odnosite, vo slozuvanjeto...
SE SOGLASUVAM SO TEBE NO PO SE IZGLEDA MASKITE GI INTERESIRA SAMO DALI KE GO ISPUSI DEVOJKATA ILI NE A POTO SLEDI DALI JA BIVALO ILI NE ODVRATNO OD MASKA STRANA

edit
Следниот пат притисни Caps Lock leandra

ииииии што паника се дигнала околу една оралка,ако нејќе нејќе нема сега да се колиме,ќе се најде друга што сака оралка што е тука проблемот
шала на страна ко што има мажи на кои не им е убаво да пружаат оралки така има и жени
но пак не ми е јасно ако нешто не пробаш како може да знаеш дека не ти се допаѓа,дека ти е гадно....

Ova sve zavisi kolku e seksualno zrela taa devojka!!!!!
A ako ne probala, ne moze da znae tocno no i za toa treba vreme i trpelivost, sea zboram ako stavrno e mala i seksualno neiskusna, ali ako e postara , onda mislam i ja nesto ne u red so nea,,,,zatoasto toa e del od seksot i nisto tuka nema vulgarno, odvratno i gadno ako se zapazuva higienata , i normalno ako vi znaci nesto taa licnost.
Mnogu pati, devojkite ne sakaat vednas da pusat, "da ne pomislat maskite,,,lele sto ke rece deka sum kurva,,,,,,znaes..."
e ova sum go cula od mnogu devojki,,.,
no sepak toa go pravat posle izvesno vreme:nesum: Oav e cisto dek od zenskata psihologia.
zatoa treba MALCE vreme:pipi: za pomalite, a za iskusnite i ja ne razbiram!:tapp:

Ali sepak pateticno, e da se "EJ BAREM SIPUSI MI GO" auuuu ova e da vristis i begas,,,posto ocigledno e deka on samo misli na sebe i ne moze siroti da izrdzi i da se pokazi maski, nego kako malo bebe moli,,,ehhh takvit ene gi podneusvam:nenene:

SWDEN напиша:
Poentata e deka bash me zabole dal se zadovolni ili ne se , ja koa gi ebam takvite ebam mene da se zadovolam ne nea ...sto e be nejasno tuka ...e ne ke lizam nekoja si tamu kanta neam druga rabota :nenene:

E mozebi poradi vakvite stavovi, nekoi zenski ne saakat da pusat na takvi tipovi ( ne rekov ti,,posto vikas site ti go pusat, posto ti bil stvarno ubav:kesa: i neodoliv), pa i odnesuvanjeto e bitno vo ovoj slucaj, i samiot odnos.
Ali ja mislam prasanjeto bese za "devojka" so koja odis, podolgo vreme a ne tie koi samo sakas da gi pojebes i samo ti da se zadovolis!
A znaeme ti ne bi so neiskusna ,,,te razbiram, ali glej oni prasuvaat, za takvi koi ti ne bi gi zemal vo obzir!!!!!! da ne ti go ispusi:nesvest:

Ova sve zavisi kolku e seksualno zrela taa devojka!!!!!
A ako ne probala, ne moze da znae tocno no i za toa treba vreme i trpelivost, sea zboram ako stavrno e mala i seksualno neiskusna, ali ako e postara , onda mislam i ja nesto ne u red so nea,,,,zatoasto toa e del od seksot i nisto tuka nema vulgarno, odvratno i gadno ako se zapazuva higienata , i normalno ako vi znaci nesto taa licnost.
Апсолутно точно,се согласувам да ако не пробаш нема да знаеш,но баш и за тоа го кажав истото што го кажав и имам два примери од другарки
една другарка иде со дечко и долго време,и од увек викала дека пушењето и е гадно,и му го пушела само еднаш,за да му направи ќејф на чоекоти на сред чин што се вика едвај истрчала да исповрати,кога нешто ти е гадно и ти е гадно неможеш да го правиш колку и да е дел од сексот,а не спомнав нигде дека е вулгарно,и неможеш да кажеш дека нешто и фали на девојката
друга другарка исто викаше дека и е гадно па сега прво нешто што прави како предигра го зима у уста
значи се е до човекот!

Da mozda se e do coekot, ama mislam deka i do praksata i zrelosta kako kazav!
Toa e sve navika i nacin na razmisluvanje, i mislam deka e totalno prirodno i normalno, pa zatoa, so tek na vreme, zenskata ke go prifati toa, no sepak za pocetnici IM TREBA VREME!

a tao deka nejkela da mu go pusi, ne znaci deka e ova sto go obrazlozivme , tuku mozda ne bila raspolozena za toa kako nego, ili nesto sosema treto, no ne znaeme , on ne kaza, samo kaza deka ne mu go ni ispusila, a on i posevtil cela vecer:toe:

Pushenejto e znak na paznja , na blagodarnost , na ljubov ... ti lezish i uzivash taa raboti a ne uziva u smisla na erogeni zoni ...

Znachi bez pushenje kako znak na dominantnost na mazot nad zenata nema dobar sex ... zatoa pushenje, pushenje i samo pushenje Mlado staro sveedno mora da se srushi tabuto kako demek pushenejto ne chini... ednostavno mora toa da go snema za da ima poveke ljubov megju partnerite...

Logikata e taa pushi toj e srechen posle toj ako ne e skot ke i se revanshira ako dobro pushela ...zatoa pushete dragi moi forumdziki posrekni ke si bidete ve ubeduvam

PS ovaa mojava uste ne mi go ispushila deneska ne da sum nervozen ifrit jebesh ti dve partii koga nema pushenje... mrzam nepushachki

Знак за љубов ако не сака тоа е како еј сакаш да имаме секс и она ќе ти рече не ок ти ќе се повлечеш.Убаво е да имаш секс али да не ја преоптоваруваш партнерката со глупости ако сака ќе ти го земе и ќе вршите работа ако не секс си е секс.

edit
Избришан делот со навреди,без возбудување,молам:)leandra

Dakel muabetot mi e ako nema pushenje i ako ne saka ne da e tapa taa nego e pretapa za sex , ajde kazete mi Vie mene kako ke go digne taa posle treta partija ?

So kran li ?

Samo so oral , da go mava ne ide , mnogu boli teba mazno ustiche, vlaznost... pa Minka to su senzori nije zajebancija ...

Jas sum praktichar lepi , ne cvekar !

edit
Избришани контра навредите.Дечки без нервози leandra

Во секој случај треба да си факман (без разлика машко или женско) за да го добиеш тоа што го сакаш. А ако не сака не сака, не значи тоа вечно, можда е само моментот.

If at first you don't succeed,,,,,,:duel:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom