ииииии што паника се дигнала околу една оралка,ако нејќе нејќе нема сега да се колиме,ќе се најде друга што сака оралка што е тука проблемот
шала на страна ко што има мажи на кои не им е убаво да пружаат оралки така има и жени
но пак не ми е јасно ако нешто не пробаш како може да знаеш дека не ти се допаѓа,дека ти е гадно....
Ova sve zavisi kolku e seksualno zrela taa devojka!!!!!
A ako ne probala, ne moze da znae tocno no i za toa treba vreme i trpelivost, sea zboram ako stavrno e mala i seksualno neiskusna, ali ako e postara , onda mislam i ja nesto ne u red so nea,,,,zatoasto toa e del od seksot i nisto tuka nema vulgarno, odvratno i gadno ako se zapazuva higienata , i normalno ako vi znaci nesto taa licnost.
Mnogu pati, devojkite ne sakaat vednas da pusat, "da ne pomislat maskite,,,lele sto ke rece deka sum kurva,,,,,,znaes..."
e ova sum go cula od mnogu devojki,,.,
no sepak toa go pravat posle izvesno vreme:nesum: Oav e cisto dek od zenskata psihologia.
zatoa treba MALCE vreme

za pomalite, a za iskusnite i ja ne razbiram!
Ali sepak pateticno, e da se "EJ BAREM SIPUSI MI GO" auuuu ova e da vristis i begas,,,posto ocigledno e deka on samo misli na sebe i ne moze siroti da izrdzi i da se pokazi maski, nego kako malo bebe moli,,,ehhh takvit ene gi podneusvam:nenene:
SWDEN напиша:
Poentata e deka bash me zabole dal se zadovolni ili ne se , ja koa gi ebam takvite ebam mene da se zadovolam ne nea ...sto e be nejasno tuka ...e ne ke lizam nekoja si tamu kanta neam druga rabota :nenene:
E mozebi poradi vakvite stavovi, nekoi zenski ne saakat da pusat na takvi tipovi ( ne rekov ti,,posto vikas site ti go pusat, posto ti bil stvarno ubav:kesa: i neodoliv), pa i odnesuvanjeto e bitno vo ovoj slucaj, i samiot odnos.
Ali ja mislam prasanjeto bese za "devojka" so koja odis, podolgo vreme a ne tie koi samo sakas da gi pojebes i samo ti da se zadovolis!
A znaeme ti ne bi so neiskusna ,,,te razbiram, ali glej oni prasuvaat, za takvi koi ti ne bi gi zemal vo obzir!!!!!! da ne ti go ispusi:nesvest: