Што имате тренирано, тренирате или би сакале да тренирате?

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Treniram 4 godini rakomet vo RK Zomimak Strumica i ne racunam da se otkazam:D

Имам тренирано кошарка 5 години во Водњански Лисици.

Фудбал...
а би сакал да тренирам... хм... ватерполо:vozbud:

сакам да тренирам пинг понг само нз каде у скопје ај ако знае некој нека пише да ме информиса малце :helou:

Сакам фудбал... тренирав година ипол и се откажав ама сака пак да се вратам на на него....ама тешко.веќе 5 години не тренирам и излезен сум од форма

Bi sakal tenis ama docna e na 17 da se pocne .Haha.Prekasno svativ deka tenisot e mojot sport...

никогаш не е касно ... знам еден чоек баш на 17 или 18 почна да тренира тенис па успеа во спортот.

Инаку, јас нема шо немам пробано :). Имам одено на : пливање, карате, кик бокс, џудо, фудбал, ракомет, тенис, кошарка и сеа на крај боди билдинг :). Од сите овие шо сум пробал најмногу на срце ми лежат боди билдингот и кошарката , не дека ги нејќам останатите али овие два ми се еден ранг над другите.

Моментално сум на неколку месечна пауза од боди билдингот али за кратко време продолжвам :).

А шо би сакал да тренирам во иднина ? Па би сакал микс од овие два спорта шо си ги сакам најмногу, да речиме 3-4 пати неделно кошарка 4-5 пати боди билдинг :sport1:

јас тренирав Таи Чи Чуан и многу бев задоволна нао го прекинав од некои причини и се каам , а толку убаво се чувствуав со тоа не стигнав борбениот дел да го научам ( се состои од смирувачки дел и борбен )!

Винг чун кунг фу, упростена верзија верзија на кунг фу, лесно се учи и е многу ефикасна. Исто така внимание како на физичкиот се обрнува и на менталниот тренинг преку медитациите.

Фудбал 1 месец
Гимнастика 3 месеци
Карате 6 месеци
Џудо 2 години па се до денес :)

Сум тренирал борење, сега тренирам основно Кунг Фу (незнам што стил е..само што почнавме), Нунчаку у Кендо...А би сакал да тренирам Винг Чун!

Тренирав тенис, сеа плешам одбојка и топ е:pipi: а сакав и уше сакам да тренирам фудбал ама не ми даваат од домааa...а и у право се хахаха:)

Фудбал 2 години, сеа тренирам веслање... И супер ми оди, имам прво место на меѓународен, и стипендија ми дадоа...:pipi:
sz5_veslanje.bled.luka.spik.ales.cernivec.jpg

Интересно ми е...:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom