Што имате тренирано, тренирате или би сакале да тренирате?

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
sum treniral plivanje 4 godini,pa poslem kosarka 2,pa ne trenirav 2 godini,pa pocnav so teretana i eve idam veke 2 godini i redovno na kej si trcam

Имам тренирано одбојка еден мал период и кошрака еден подолг период (незнам колку точно беше), а многу би сакал да тренирам тенис или карлин. Посебно карлингов откако почнав да го гледам на телевизија ми стана многу интересен спорт

Тренирам во Ф.К Тиверија.

Јаннти знаш ли го 1 година е ... Школски ми е :oftopic:

Тренирах фудбал саа целиот сум сокрсен ..денес целиот се изљупив

на фудбал :kesa:

Тренирав одбојка,сега не тренирам ништо а сакам да тренирам одбојка,али веќе касно ми е :)

4.5 години карате до 18 год после обврски поголеми ова она и баталив сега ништо вежбам прсти на тастатура:nesvest:

Тренирав 5 години кошарка... но љубовта кон фудбалот ме повлече на тие патеци... и сега веќе 2 години тренирам фудбал :helou::helou:

Тренираф Вин Чунг и Тајландски бокс до пред некој ден..ама се затвори клубо у*м:tapp:

Тренирав 3 години ракомет, 1 ипол година кошарка и 2-3 тренинзи одбојка:pos2:
Сега веќе 1година не тренирам ништо, али од септември пак ќе почнам пошо вака не бива веќе... :jaj:

Тренирав ракомет, се откажав.. нз зашто и криво ми е ..
Исто така тренирав одбојка.. и се откажав..
Сакам и планирам да се вратам на ракомет.:pipi:

Што тренираte(treniravte)?

Темава ја отварам за да видиме какви спортисти имаме овде, но не од пред ТВ туку теренски:wink:...

Што тренирате и колку време посветувате на тренинг?
Што трениравте и зошто се откажавте?

Јас тренирав 5 год ракомет:pehar:... Кога завршив 8мо(пред една год) не ми беше повеке интересно, сметав дека имам премногу обврски:nesvest: и престанав да тренирам...тоа не беше никаква повреда туку едноставно не ми се играше...
Сеа у прва пробав кошарка да играм и издржав дури 2 месеци:kesa:
Ваши искуства во спортот... пози4

2-3 години фудбал.
сеа не тренирам,само со друштво играме понекогаш

2-3 години фудбал.
сеа не тренирам,само со друштво играме понекогаш
Потполно исто и јас:):)
Тренирав 2-3 години и сега не тренирам и денес се изнаигравме фудбал:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom