Што имате тренирано, тренирате или би сакале да тренирате?

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Пинг понг тренирам веке една година

Сум тренирал фудбал 3-4 години, али после почна средно и така сеа само рекреативно со друштво си играме фудбал. Инаку доколку имам можност пак би сакал да почнам со тренинзи.:smir:

карате, гимнастика, одбојка, фудбал, пинг-понг, тенис......

Имам тренирано пинг-понг,кошарка,одбојка и стрелаштво а сакам да тренирам аикидо ама нема во прилеп клуб...

Како мал тренирав карате и редовно одев на тренинзи,но по кратко време ми се здосади и прекинав. Сега моментално тренирам фудбал неколку години и сум пресреќен и се надевам дека ќе продолжам :toe:

Сум тренирал фудбал, околу една година, во моментов не тренирам ништо, онака со другари понекогаш играме фудбал и пинг - понг. Инаку би сакал да тренирам бејзбол, али јбг нема кај нас.

Сум тренирал борење, сега тренирам основно Кунг Фу (незнам што стил е..само што почнавме), Нунчаку у Кендо...А би сакал да тренирам Винг Чун!

ke mozes da mi kazes kaj go treniras toa osnovno kung fu (( lokacija i cena) fala

karate treniram 11 godini i naprajv nekoe vreme pauza i pak se vrativ,vrti su4i mora6m nekako nervozata da ja udram od zemja :D :kickbox:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom