Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Da, go procitav toa. No i ovojpat nemase da bidi port za PC. Taka barem procitav.

PC sum ti ja Bajo, do groP :icon_mrgr:
...
Vo prvite saat-dva me ubi igrata. Tutorial delot epten nekako dosaden mi se vide. Ili pa mozda jas ocekuvav
nesto drugo...
Ali momentalno sum vo dobra inercija i popoleka mi gi popolnuva ocekuvanjata koi gi imav.

Da, deluva clunky na momenti, ali graficki epten e ispolilrana i sredena.

Odamna ne sum igral nesto kraknato.
Konecno posle tolku mnogu gaming na gaga, resiv da investiram i jas vo gamingot... Poslednive 3-4 godini strogo legalno :LOL:
Поштовање, обично кога склопуваш нешто трајно, примамливоста во тоа беше што барем не сите игри ќе ги плаќаш 50-60-70 евра. Респект!

Кецот TLOU е beloved од целиот свет, но за мене остана TLOU2 таа што го дефинира универзумот и таа што остава гејмерска трага, но сепак го подели светот. Само за неколку игри како TLOU2 можам да го употребам мемето:

Absolute Cinema GIF

Интересно што Renoir излезе во search бидејќи Clair e една од другите. Јас и серијата TLOU ја гледав паралелно кога го преигрував ремастеред кецот, комплетна имерзија.

Have fun

AC Unity , решив поново да ја изиграм и е прекрасна , ми беше прва игра кога купив пс4 не ја доиграв тогаш , сега одам до крај апсолутно секоја мисија секој кофчег секое ќоше е веке поминато , остана уште малку.

Игра од 2014 година изгледа маестрално во секој сегмент , можеби на почеток комбатот и скокањето е малку различно од другите AC игри но навикнуваш . После неа незнам што , можеби Shadow но ке ја чекам на акција.

Се мислам да ја почнам Detroit: Become Human ако немој ја има играно да каже импресии мислење .?

Излегоа сега плачки дека Bluepoint требало да прави римејк на Bloodborne откако ги затворија. :ROFLMAO:

Пиши за last of us, баш ме интересира како ќе поминеш и со двојката кога ќе дојде на ред. Мислам дека ја има на пс каталогот и може за месечниот пакет од ~7 евра да ја поминеш ама ти си писи гејмер… нема кракната? :ROFLMAO:

Го пробав демото на Nioh 3, самошто сфатив зошто се популарни игриве, гејмплејот е прилично заразен. Се мислам да ја купам сега. Инаку ништо сериозно периодот, чекам Crimson Desert искрено. Ваков хајп за игра одамна не постоел, а и мене ми се допаѓа сѐ што покажаа до сега. Се надевам ќе достигне очекувањата и ќе се изгубам 2-300 саати.
Daa i jas cekam Crimson Desert mnogu ja ispofalija.Ako ja biva ke ima shto da se igra dodeka izlezne Gta6

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
1773329049335.png

Prvi impresii posle 2-3 saati gameplay...

Amm, ne znam kako da opisam. Deluva cudno i neobicno. No toa e samo poradi faktot sto nemam igrano turn-based igri dosega.
Imam po nekolku saati iskustvo so BG2 i DOS2, ali nisto od toa ne zavrsiv i premalku e za da veke sum naviknat na stilot.

Me bendisuva environment artot, no dizajnot na karakterite mi e dosta somnitelen i ne znam dali mi se dopaga ili ne. Karakterite deluvaat dosta neobicno, isto kako vo Dishonored na primer. No sfakam, toa im e stilot sto gi pravi unikatni na nekoj nacin i ne treba da e kritika.
A da bidam iskren Dishonored stilot mi se dopagase.

Igrava vizuelno mi deluva najslicno so Greedfall. Toa e nesto najblisku sto sum go igral vo smisla na vizuelnost i kako igrata izgleda.
Mozei zatoa sto i dvete igri se od francuski studija, inspirirani od francuskiot art od periodot na Baroque/Belle Epoque, 17-18-ti vek.
A inace zanrovski kako igri se dosta razlicni.

Imam cuvstvo sto mi veli deka ke me bendisa, no da ne nosam zaklucoci prerano.
Dali pikot ke bidi nad Elden Ring? - Iako Elden Ring ne mi e broj 1 FS igra, mislam deka toa malku tesko :)

A eve ako moram nekoja kritika da navedam, bi rekol - animacii i nekoi graficki segmenti koi deluvaat dosta dated (duri decenija). No nema veze, mi treba samo dobar gameplay i dobra prikazna (sto mislam deka ja ima) za da gi marginalliziram tie stvari.

Neverwinter nights enhanced edition.

Ја играв во младоста 2002 година но ми искочи на стим па ете. Одлична игра.

Neverwinter nights enhanced edition.

Ја играв во младоста 2002 година но ми искочи на стим па ете. Одлична игра.
Ја купив ко дете од еден што режеше цедиња на времето, дали кракот или целата инсталација беше кораптед и и од тогаш створив одбивност према секоја невервинтер игра и кога да посакам да ја изиграм се сеќавам на тој момент :pos:

Ја купив ко дете од еден што режеше цедиња на времето, дали кракот или целата инсталација беше кораптед и и од тогаш створив одбивност према секоја невервинтер игра и кога да посакам да ја изиграм се сеќавам на тој момент :pos:

И јас ја играв “народна верзија“ но мене ми се погоди.

Сега легално си ја купив и како enhanced edition сосема добро изгледа за толку стара игра.

Двојката ја почнав пред скоро 20 години но ми рикна компјутерот после пола кампања. Здравје ќе размислам што и како пошто ова enhanced edition дојде со сите експанзии.

Прегледај го приврзокот 472021

Prvi impresii posle 2-3 saati gameplay...

Amm, ne znam kako da opisam. Deluva cudno i neobicno. No toa e samo poradi faktot sto nemam igrano turn-based igri dosega.
Imam po nekolku saati iskustvo so BG2 i DOS2, ali nisto od toa ne zavrsiv i premalku e za da veke sum naviknat na stilot.

Me bendisuva environment artot, no dizajnot na karakterite mi e dosta somnitelen i ne znam dali mi se dopaga ili ne. Karakterite deluvaat dosta neobicno, isto kako vo Dishonored na primer. No sfakam, toa im e stilot sto gi pravi unikatni na nekoj nacin i ne treba da e kritika.
A da bidam iskren Dishonored stilot mi se dopagase.

Igrava vizuelno mi deluva najslicno so Greedfall. Toa e nesto najblisku sto sum go igral vo smisla na vizuelnost i kako igrata izgleda.
Mozei zatoa sto i dvete igri se od francuski studija, inspirirani od francuskiot art od periodot na Baroque/Belle Epoque, 17-18-ti vek.
A inace zanrovski kako igri se dosta razlicni.

Imam cuvstvo sto mi veli deka ke me bendisa, no da ne nosam zaklucoci prerano.
Dali pikot ke bidi nad Elden Ring? - Iako Elden Ring ne mi e broj 1 FS igra, mislam deka toa malku tesko :)

A eve ako moram nekoja kritika da navedam, bi rekol - animacii i nekoi graficki segmenti koi deluvaat dosta dated (duri decenija). No nema veze, mi treba samo dobar gameplay i dobra prikazna (sto mislam deka ja ima) za da gi marginalliziram tie stvari.
Ија е почнав сега на 20% сум. Фантастична е целиот амбиент, атмосфера, приказната ама и гејмплејот. Не би ја величел до крајности како делумно што се прави ама многу добра игра.

Одете работете нешто бе, сте напукале 40-50 години у гзот и уште видео игрици играте. Волови едни.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom