Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување

Valfaris. Videte samo kakov retro art ima. Valfaris e po-doom od samata Doom, brza dinamicna 2.5 D pucacina so heavy metal, prezabavna. Ima i vtor del. Sakam poveke vakvi igri.
Абе џабе ме израдува и џабе си потсвршив . Мислев дека е фпс.
Реално саунтраков вреди да се симне и да се има у колекција.

Абе џабе ме израдува и џабе си потсвршив . Мислев дека е фпс.
Реално саунтраков вреди да се симне и да се има у колекција.
A sakav da te tagnam mislam deka si fan na DOOM ili greska sum? Nema veze sto ne e fps dobra e.

A sakav da te tagnam mislam deka si fan na DOOM ili greska sum? Nema veze sto ne e fps dobra e.
Сум фан на дум ама на кецот и двојката. Модерниве мн ми се брзи за играње а како ова аркадава немам играно од кога бев 12 годишен.

Expedition 33. перверзија.
музика, прича, ликови, гејмплеј.
заслужено GOTY. препорачувам на сите поготово ако сте скептици за turn-based комбат како што бев ја пред да ја купам.
ќе ви ја смени перцепцијата за ваквиот тип на игри.

Expedition 33. перверзија.
музика, прича, ликови, гејмплеј.
заслужено GOTY. препорачувам на сите поготово ако сте скептици за turn-based комбат како што бев ја пред да ја купам.
ќе ви ја смени перцепцијата за ваквиот тип на игри.

Na spisok mi e ama zasega zaglaviv na BG3.

• Љубов
Reactions: wot
Добро утро гејмери, сакам да ја почнам Detroit become human, некој што ја играл да каже импресии , дали вреди што како, не сум гледал гејмплеј или клипови на нет да не си расипам играњето. Само читав позитивни критики, па сакав ваши мислења . Поздрав.

Добро утро гејмери, сакам да ја почнам Detroit become human, некој што ја играл да каже импресии , дали вреди што како, не сум гледал гејмплеј или клипови на нет да не си расипам играњето. Само читав позитивни критики, па сакав ваши мислења . Поздрав.
Многу јака игра со безброј сценарија. Секој избор води до различен развој на настаните. Вреди!

BF 6 all DLC repack од FitGirl

многумина се жалат на неа (FitGirl) но јас досега сум немал никаков проблем со нејзините игри

Последно уредено:
Зашто се жалат се вадам од таму, незнам ни дали има подобра страна за пиратски игри.

Зашто се жалат се вадам од таму, незнам ни дали има подобра страна за пиратски игри.
Не знам дали на форумов се дозволени линкови кон такви страници .... но еве линк (нека бришат ако е недозволено)

fitgirl-repacks. site/battlefield-6/

читај коментарите!
.. по се изгледа игрите ги инсталираат на несоодветни компјутери, просечни лаптопи итн или со поебан виндовс.

И не само за оваа игра... слична е ситуацијата со коментарите за било која нејзина игра

Последно уредено од модератор:
Не знам дали на форумов се дозволени линкови кон такви страници .... но еве линк (нека бришат ако е недозволено)

fitgirl-repacks. site/battlefield-6/

читај коментарите!
.. по се изгледа игрите ги инсталираат на несоодветни компјутери, просечни лаптопи итн или со поебан виндовс.

И не само за оваа игра... слична е ситуацијата со коментарите за било која нејзина игра
Можда и играва не е добро кракувана, можда и не ги следат добро инструкциите и инсталираат програмите со играта.

Можда и играва не е добро кракувана, можда и не ги следат добро инструкциите и инсталираат програмите со играта.
Пуштање преку шоркатот на десктопот ... следи неминовно замрзнување на почетниот екран на играта....
... но затоа без проблем се пушта преку извршната датотека од фолдерот со играта , потоа шоркат од таа датотека и се нема проблем во иднина ....
... и обавезно исклучен антивирус....
Автоматски споено мислење:

Пуштање преку шоркатот на десктопот ... следи неминовно замрзнување на почетниот екран на играта....
... но затоа без проблем се пушта преку извршната датотека од фолдерот со играта , потоа шоркат од таа датотека и се нема проблем во иднина ....
... и обавезно исклучен антивирус....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom