Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
1771028247614.png

Mora da se igra se sho si platil jbg, pa makar i 5 evra da se :icon_mrgr:
Ne e losa inace. Onaka, fast pace-reaction igrica za vo intervali od 30 min max.
Автоматски споено мислење:

Slain, uste edna heavy metal igra.
Ili slusas metal radi igrive, ili pa igras vakvi igri radi metalot... :D

Последно уредено:
Прегледај го приврзокот 469598

Mora da se igra se sho si platil jbg, pa makar i 5 evra da se :icon_mrgr:
Ne e losa inace. Onaka, fast pace-reaction igrica za vo intervali od 30 min max.
Автоматски споено мислење:

Ili slusas metal radi igrive, ili pa igras vakvi igri radi metalot... :D
Слушам метал отсекогаш, тоа е плус за игриве, но и сакам да сменам нешто во гејмингот кој ми станува некако досаден. Би играл периодов ретро аркејд стил на игри.

Слушам метал отсекогаш, тоа е плус за игриве, но и сакам да сменам нешто во гејмингот кој ми станува некако досаден. Би играл периодов ретро аркејд стил на игри.
Dali bese ti toj so koj se hajpavme na Doom saundtrakovite? :icon_mrgr:

Hitman - world of assassins....

Со паузи и се навраќам веќе неколку години, стално има нови и нови варијанти за извршување на мисиите.
Ме фатило инат да ги завршувам мисиите без колатерална штета односно убиство само на метите во мисијата.

Dali nekoj ja igral Divinity Original Sin 1 ili 2? Mi e sledna na listata koga ke ja zavrsam BG3 (vekje 70 saati vloziv i sum vo tretiot del). Majstori za vakvi igri.

Dali nekoj ja igral Divinity Original Sin 1 ili 2? Mi e sledna na listata koga ke ja zavrsam BG3 (vekje 70 saati vloziv i sum vo tretiot del). Majstori za vakvi igri.
Сите ги фалат Divinity Original sin, нема да погрешиш. Таман баш пред новата Divinity, ја им се спремам али нешто друго ќе ми одлвлече внимание.

Divinity кецот беше добра, двојката неколку пати се обидувам да ја играм и поради некоја причина секогаш се откажувам уште на првото ниво на островот/затворот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom