- Член од
- 30 јули 2014
- Мислења
- 5.770
- Поени од реакции
- 19.702
Slain, uste edna heavy metal igra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Слушам метал отсекогаш, тоа е плус за игриве, но и сакам да сменам нешто во гејмингот кој ми станува некако досаден. Би играл периодов ретро аркејд стил на игри.Прегледај го приврзокот 469598
Mora da se igra se sho si platil jbg, pa makar i 5 evra da se![]()
Ne e losa inace. Onaka, fast pace-reaction igrica za vo intervali od 30 min max.
Автоматски споено мислење:
Ili slusas metal radi igrive, ili pa igras vakvi igri radi metalot...![]()
Dali bese ti toj so koj se hajpavme na Doom saundtrakovite?Слушам метал отсекогаш, тоа е плус за игриве, но и сакам да сменам нешто во гејмингот кој ми станува некако досаден. Би играл периодов ретро аркејд стил на игри.
Не само тоа, него оди и suit onlyМе фатило инат да ги завршувам мисиите без колатерална штета односно убиство само на метите во мисијата.

Сите ги фалат Divinity Original sin, нема да погрешиш. Таман баш пред новата Divinity, ја им се спремам али нешто друго ќе ми одлвлече внимание.Dali nekoj ja igral Divinity Original Sin 1 ili 2? Mi e sledna na listata koga ke ja zavrsam BG3 (vekje 70 saati vloziv i sum vo tretiot del). Majstori za vakvi igri.
Divinity кецот беше добра, двојката неколку пати се обидувам да ја играм и поради некоја причина секогаш се откажувам уште на првото ниво на островот/затворот.Dali nekoj ja igral Divinity Original Sin 1 ili 2? Mi e sledna na listata koga ke ja zavrsam BG3 (vekje 70 saati vloziv i sum vo tretiot del). Majstori za vakvi igri.
Ne.Dali bese ti toj so koj se hajpavme na Doom saundtrakovite?![]()