Утре ќе праам сладко-кисело свинско со ананас,али по виетнамски.Ова на @Agda Beata от вчера,ептен ме разнежни...)))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Секако, ја Марио сум па прашина и креч ќе ставам на пицата ти ебам тоа сиромаштијата. Секад си рокам добар кашкавал на пица бе, грев е да упропастиш пица со некој Бучен Козјак кашкавал.wow стек срце стаил на зреана моцарела и гуда... на крај ќе купи некој сомнителен кашкавал од рандом млекара на потегот Арачиново-Мојанци.
Стек лимон цедиш на шпагети бе свињо, ако ти ја залепам една.Секако, ја Марио сум па прашина и креч ќе ставам на пицата ти ебам тоа сиромаштијата. Секад си рокам добар кашкавал на пица бе, грев е да упропастиш пица со некој Бучен Козјак кашкавал.
Nope, прогуглај Bay leaf и Grape Leaf.Не го јадам, не го ни знам. Исто изгледа бе
Знам баба ми стално по тие посните слави прави таква сарма што наидува на разочарување на сите на масата. Среќа се покрива со чомлекот некако па ајде, простено и е![]()
Зашчо бе тофу, зашчо?
Оти не?Зашчо бе тофу, зашчо?
Пробај лосос со сок од портокал ,мед, соја сос и лук, рибата кратко запржена па потоа во рерна.Pilesko vo bel sos so pasta od luk humus puter i maslinov zejtin.
Автоматски споено мислење:
Ej momci , losos so sokod portokal i med, podobra riba so ova ne sum probal nikogas ... Znam so ke e rucek u nedela
Dali da ja zavitkam vo folija ribata so sosot od potprzenovo vo folijata fodeka se pece ? Ili samo zejtin potpruzuvanje i posle vo folija so smesava. So medot ima edna mnogy jaka finta , jas ja przam ribata vo zejtin , potoa ja pecam vo folija , kratko ja sakam rovka , potoa smesata ja stavam tibok ogan izmesana so humus edno 5-7 minuti , ja cedam , i ja razmazuvam na blag kompir podelwn na pola potpecen, koga ke nacekam dobar losos ke pratam fotki od ova so mi pisa ti, samo daj feedback za toa so te prasav. FalaПробај лосос со сок од портокал ,мед, соја сос и лук, рибата кратко запржена па потоа во рерна.![]()
Ела друго ќе то дадам тебе, мани тофу..Го сакам колку ти што сакаш морски плодови.![]()