- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Пита со сирење и јајца или месо, спанаќ, ама со подебели кори.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Утре не се важи? Сѐ земав денес, најважното го забораив: кисели краставички!Кој не прави руска салата денес е издаица!
Замени со свежа,само тргни ги семките,многу е боље..кисели краставички
Немам ни свежа. Не сум пробал така, мислев дека киселата краставичка ја прави салатата полеснаПарадокс,во Русија не постои руска салата)))
Автоматски споено мислење:
Замени со свежа,само тргни ги семките,многу е боље..
У русија,Руската се вика Оливје,и се прави со свежа красавица,свежозамрзнат обарен грашак,и варено пилешко филе ))))Немам ни свежа. Не сум пробал така, мислев дека киселата краставичка ја прави салатата полесна
Се сеќавам, пред повеќе години, пробав нешто такво во некој хотел во Москва. Го памтам кисело-слаткастиот вкус, тогаш ми беше чудно, не знам како би прошло сегаУ русија,Руската се вика Оливје,и се прави со свежа красавица,свежозамрзнат обарен грашак,и варено пилешко филе ))))
Некој ставаат сенф..кисело
thanks ForzaПита со сирење и јајца или месо, спанаќ, ама со подебели кори.
U can use frozen puff pastry sheets without yeast.Just be shure that ya roll out the dough enough with d rolling pin))thanks Forza![]()
Е така е кога не си ставате туршија.Утре не се важи? Сѐ земав денес, најважното го забораив: кисели краставички!