Што готвите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата perez9
  • Време на започнување Време на започнување
wow стек срце стаил на зреана моцарела и гуда... на крај ќе купи некој сомнителен кашкавал од рандом млекара на потегот Арачиново-Мојанци.
Секако, ја Марио сум па прашина и креч ќе ставам на пицата ти ебам тоа сиромаштијата. Секад си рокам добар кашкавал на пица бе, грев е да упропастиш пица со некој Бучен Козјак кашкавал.

Секако, ја Марио сум па прашина и креч ќе ставам на пицата ти ебам тоа сиромаштијата. Секад си рокам добар кашкавал на пица бе, грев е да упропастиш пица со некој Бучен Козјак кашкавал.
Стек лимон цедиш на шпагети бе свињо, ако ти ја залепам една.

Добро де тоа 2010 на одмор кога у 1 навечер освен шпагети имав еден лимон останат од претходниот ден водка кога пиевме, брдо пикавци и крем. Нормално дека лимон ќе им стаам ти ебам тоа мртвиот ти ебам.

Не го јадам, не го ни знам. Исто изгледа бе :D
Знам баба ми стално по тие посните слави прави таква сарма што наидува на разочарување на сите на масата. Среќа се покрива со чомлекот некако па ајде, простено и е :D
Nope, прогуглај Bay leaf и Grape Leaf.

Pilesko vo bel sos so pasta od luk humus puter i maslinov zejtin.
Автоматски споено мислење:

Ej momci , losos so sokod portokal i med, podobra riba so ova ne sum probal nikogas ... Znam so ke e rucek u nedela
Пробај лосос со сок од портокал ,мед, соја сос и лук, рибата кратко запржена па потоа во рерна. :love:

Пробај лосос со сок од портокал ,мед, соја сос и лук, рибата кратко запржена па потоа во рерна. :love:
Dali da ja zavitkam vo folija ribata so sosot od potprzenovo vo folijata fodeka se pece ? Ili samo zejtin potpruzuvanje i posle vo folija so smesava. So medot ima edna mnogy jaka finta , jas ja przam ribata vo zejtin , potoa ja pecam vo folija , kratko ja sakam rovka , potoa smesata ja stavam tibok ogan izmesana so humus edno 5-7 minuti , ja cedam , i ja razmazuvam na blag kompir podelwn na pola potpecen, koga ke nacekam dobar losos ke pratam fotki od ova so mi pisa ti, samo daj feedback za toa so te prasav. Fala :)

IMG-6f5935a2086f750d9c8c008a4d51361e-V.jpgIMG-fcdad70ac15ab011fc53196eabd4fbf4-V.jpgIMG-576278a772a09d2583e0a8e9f214cad4-V.jpgNovogodisna atmosfera so mojot praktikant :) , sama zamesi, sama seckase , sama crtase :) , prevkusni ali mislam deka dva zaba skrsiv ,ama morav da se smeam dodeka jadev i da pravam mmm mmm mmm, toa e koga go treniras judge dred vo peleni ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom