Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Што знам, мене ми е поважна дружбата, убаво да си поминам, да си го направам интересно времето поминато во школо, учењето по малку го запоставувам, за што сигурна сум дека ќе се каам понатаму во животот.
Ама добро, секако дека не сакам да си го поминам најинтересниот период од животот во бубање над книга, иако пожелно е да се стекне човек со способноста да умее да ги комбинира овие две работи.
Така е,и јас така мисламBacillus gagous напиша:Zlatnata sredina i izbalansiranost pomegju uchenjeto i druzhenjeto e edinstvenata dobitna kombinacija.

Потполно се согласувам. Неможат едно без друго. Така да и двете се важни.filmadzijka напиша:Pametnite deca si pravat kombinacija na dvete raboti.
Taka e najdobro, oti bez druzzenje si prazen, pa ako sakass imaj cela enciklopedija i digitron vo lejkata.
No i uccenjeto treba da se tera, za da se ccuvstvuvass uspessen, korisen, pameten. Za da bidess i samiot od sebe zadovolen, a i roditelite - da ne bidess PROMASSENA INVESTICIJA.