Јас мислам дека секој треба да си живее со своите комплексии, ама не треба да биде приморан да ги трпи туѓите комплекси. Не е тој виновен за тие комплекси и му претставува само еден голем товар во животот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
MSV напиша:Само дружењето........
Учење ЈОК!!!
MSV напиша:Ќе испаднам многу глуп и големо теле(шо и сум) ако речам дека поважно е учењето.....
Гого....АЈ ОДИ ПИКНИ СЕ ПОД МАСА, И ПОСЕДИ ТАМУ ДОДЕКА НЕ ОПАМЕТИШ МАЛКУ.........Mesaja напиша:MSV напиша:Само дружењето........
Учење ЈОК!!!
Епа ако ти е поважно дружењето од учењето зошто го напиша ова......
MSV напиша:Ќе испаднам многу глуп и големо теле(шо и сум) ако речам дека поважно е учењето.....
:?: :?: :?: :?: :?: :?:
Гижо напиша:The`bItCh напиша:Повеќе дружењето се памти од учењето..
Еден средношколец (ко мене вака :lol: ) треба подеднакво да се посвети и на учењето и на дружењето)
средношколските денови се најубавото нешто кој не(ма) (да) ги искористи(л) џабе му е се![]()
ја не сум ги искористил средношколските денови, и ми е криво за тоа, но и ти да учеше со сељачишта искомплексирани што секој ден ке ти трубат дека срамота било што сум носел долга коса (зашто не било во мода), и те доведуваат до точка да ги замразиш, затоа јас повеќе го сакам периодов на факултет, затоа што никој не се замара со тебе, него едноставно сака да се дружи.И во исто време сретнуваш другари од различни генерации.