Што е подобро?

• Креатор на темата Креатор на темата Noorotic
  • Време на започнување Време на започнување

Што е подобро

• Поефтин Џип

Гласови: 10 30,3%
  • По Скапа Кола

Гласови: 23 69,7%

• Вкупно гласачи
    33
Во ред е тоа се согласувам.Само муабетот ми беше дека сите прает дека овие со јаки коли немаат памет карактер и слично.Али дечко со добра кола памет и карактер е мислам најдоброто за едно женско.И кажими ти искрено што мислиш за примерот што го наведив?
Абе не викам немаат карактер и слично тие што имаат убави коли, некои и без коли немаат карактер:) се зависи до карактерот на личноста. а и за твојот пример, за мене не би била колата пак пресудна кого од нив ќе одберам, ќе видам прво кој повеќе ми одговара, со кого подобро ќе се согласувам. па може да испадне тој со југото или тој со бмвто. Значи зависи до личноста, а не до колата која ја поседува.

Шо се праите сите жени на три и пол, демек вие не гледате дали некој дечко шо има потенцијал да стане ваш се вози со автобус или со некоја скапа кола? -.-
Многу мрзам светици.

Темава е за спонзорушите, дали ако гледате прво во колата, би го одбрале тој со џип или со спортска кола?
ПА! ако не сте спонзоруша, нема што да делите правда како на Noorotic му е глупа темата и како он е сељак.
Сељаци и спонзоруши секад постоеле и секад ќе постојат. Си се привлекуваат едни со други.

Ни јас не гледам прво во колата, али (ко што се збореше и на една друга тема) да ми дојдат двајца со подеднакви други квалитети, а едниот од нив да се вози со автобус, другиот со cls, ќе го одберам тој со cls, Многу Нормално.
А светици, што не би го одбрале тој со cls, не можам да поднесам...
Noorotic, шо поскапа кола имаш, тоа повеќе жени. Јас би ти препорачала спортска, поскапи изгледаат спортските коли, ќе привлечеш повеќе др**и...

Не сфаќам каква врска има колата со сексот или со љубовта.

Како што спомнаа и претходно, ако си добар е*ач, сосема е небитно дали возиш лада, вартбург или мерцедес.
Ако не си, ќе мораш да си купиш јака кола и да најдеш некоја спонзоруша што ќе ти глуми оргазми и ќе ти јача его, само за да те молзи што повеќе.
Во тој случај ти препорачувам БМВ, пошо е the best penis extension money can buy.

Истото важи и за љубовта, немој да живееш во илузија дека со скапа кола се купува љубов, ќе ти се вртат женски да, ама не од љубов, повеќето ќе сакаат едноставно да си остварат финансиска корист или па да бидат видени во џип.

а место да и брчиш да и бупниш евра ако веќе и зинало д***то за пари? ако трча по кола трча и по пари*
*не мора да значи

Ни поефтин џип, ни поскапа кола, само во ова гледам:
hunter2.JPG

Ни поефтин џип, ни поскапа кола, само во ова гледам:
ma Zenite sakaat surova sila nesto kako ova :)
Ural-4320_1_Zakarpattya.jpg
--- надополнето: Oct 6, 2011 6:23 PM ---
Имам веке стан....така да вашиве хејтерски чудни теории одпаѓаат
da ne ja tupime mnogu dete :)
ako imas kamce za frlanje togas zemi si novo audi a4 od prilika 30 000 evra i so edno oko da ti ubav ce si im na devojkite :).
nekolku evra vo dzepce i sarm i leota ce imas, i najtup da si ce fatis devojka.
Za zal taka dojde vremeto imam drugar mnogu bogat ali debel ko svinja e koga ce imas kamce imas se pa i manekenka veruvaj najubavata devojka ja ima e sega kosta i to pari sekoj den ja seta ova ona trosi pari ko na taksimetar ama i kejf pravi ;)

Жена што ме глеа во кола а не во мене може слободно да прошета.
Крај на приказната. А типов што ја составил темава...

ako imas kamce za frlanje togas zemi si novo audi a4 od prilika 30 000 evra
За овие пари подобро земи bmw z4 :)
Иначе да, муабетов нигде не водит стана место за зафрканција :)
Ич не сте озбилни xaxa

Chevroletov?
Adrian_Jeep_Grand_Cherokee_3.JPG

ili

bmw
BMW5series_back.jpg

ajde малце поконретно, и вез дрвења од типот на
Истото важи и за љубовта, немој да живееш во илузија дека со скапа кола се купува љубов, ќе ти се вртат женски да, ама не од љубов, повеќето ќе сакаат едноставно да си остварат финансиска корист или па да бидат видени во џип.
. фала
--- надополнето: Oct 6, 2011 6:55 PM ---
Шо се праите сите жени на три и пол, демек вие не гледате дали некој дечко шо има потенцијал да стане ваш се вози со автобус или со некоја скапа кола? -.-
Многу мрзам светици.

Темава е за спонзорушите, дали ако гледате прво во колата, би го одбрале тој со џип или со спортска кола?
ПА! ако не сте спонзоруша, нема што да делите правда како на Noorotic му е глупа темата и како он е сељак.
Сељаци и спонзоруши секад постоеле и секад ќе постојат. Си се привлекуваат едни со други.

Ни јас не гледам прво во колата, али (ко што се збореше и на една друга тема) да ми дојдат двајца со подеднакви други квалитети, а едниот од нив да се вози со автобус, другиот со cls, ќе го одберам тој со cls, Многу Нормално.
А светици, што не би го одбрале тој со cls, не можам да поднесам...
Noorotic, шо поскапа кола имаш, тоа повеќе жени. Јас би ти препорачала спортска, поскапи изгледаат спортските коли, ќе привлечеш повеќе др**и...

вистина е се само, зашто дрољи на крај, па 99 посто манекенки се такви, башка има и доста добри провинцијалки, и да не набројувам сеа

вистина е се само, зашто дрољи на крај, па 99 посто манекенки се такви, башка има и доста добри провинцијалки, и да не набројувам сеа
Зошто асална женска не гледа во колата...
Премногу комплицирано за тип како тебе да сфати...

Жена што ме глеа во кола а не во мене може слободно да прошета.
Крај на приказната. А типов што ја составил темава...

ај не спамувајте со офтопици не ми е гајле за тебе и шетањето на жените
--- надополнето: Oct 6, 2011 7:00 PM ---
Зошто асална женска не гледа во колата...
Премногу комплицирано за тип како тебе да сфати...

абе зависи што подразбираш под асална, јас си имам други стандарди

ај не спамувајте со офтопици не ми е гајле за тебе и шетањето на жените
--- надополнето: Oct 6, 2011 7:00 PM ---

абе зависи што подразбираш под асална, јас си имам други стандарди
Не е офтопик, само изгледа треба да го нацртам одговорот. Ниедно ни друго. Кола или џип ќе си купам за мој мерак а не за жени.

"Женските кои се палат на убави коли се глупачи без памет" иако е точно навистина изгледа како бедна утеха кога се симнувам од 57ца и гледам некој шупак од кого јас самиот сум поубав како искача од ауди со некоја пичка прва класа која јас можам само да ја сонувам. Just sayin...

И онака таквите bimbos нема да ги оженам туку само ќе се забавувам додека ми помине меракот, јебига, еволуцијата таква не создала. :P

А како што пишаа погоре, ако имаш финансии би-ем-даблју is the way to go, the best penis extension money can buy!

BMW_F01_2.jpg

Јака женска има високи стандарди.Немора дазначи да е само oneway ticket и ја фрлаш после.Факт е дека за да имаш јака женска(значит не прајме муабет за спонзоруша) треба и јака кола.Само предноста на тие со јака кола е дека может и мн јаки спонзоруши да фатет.А за да фатиш јака женска(и да се ожениш со неа) треба јака кола.Јака кола-јака женска.Све друго останато е под стандардот.И не казвите сонини вака така, ак ме сакат и вака ке ме сакат.Тие муабети не.Ако е паметна прибрана што се вика бум во градот ке сакат и таков маж да има.А не значи дека е спонзоруша.Има мн вакви примери.
Вие ги мешате поимите јака женска со јака женска која е спонзоруша.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom