Што е најлошо во животот?

• Креатор на темата Креатор на темата SpiritoS
  • Време на започнување Време на започнување
да ти го свртат грбот оние на кои цел живот си им верувал и си им се доверувал,сите што ги сакаш одеднаш да се свртат против тебе и без причина да те мразат,да те осудат без правда и без да те ислушаат и ред други работи за кои ме мрзи сеа да пишувам:pipi:

И јас сум за тоа дека е најлошо да изгубиш некој близок што многу ти значи

odis na spienje ... se budis i doznavas deka bliska licnost "si zaminala" -
da ja "prekrstat" - nasata mila MAKEDONIJA
avionska nesreka na arsenal - bog da cuva !
da izgubis lokomotoren ili sistem za vid ...
drugo neznam sekogas ima poloso i od najlosoto !
pozZ

...Ima tolku mnogu losi raboti,neznam od kaj da pocnam...

ama lugeto se posilni od sto izgledaat,taka da se prodolzuva ponataka...

mi se cini deka najloso e da ostanes sam

Најлошо е кога работите се случуваат,негативни се,немаш никаква контрола врз нив и свесен си за тоа.
Исто и кога ке изгубиш некој близок....

нема најлошо, секогаш има и полошо од тоа.

Никогаш не може да се каже шо е најлошо пошо ако за мене е на пример најлошо на пр. да да отидам на полагање по некој предмет за некој друг може најлошо да е нешо сосема трето...ова прашање многу зависи од ситуацијата во која шо се наоѓа личноста

Најлошо е да умреш млад !

da te piknat vo soba so bel sid da ima krevet so bela boja da ima pod tavan postelnina vo bela boja da ti davaat hrana vo bela boja . ova hitler im go pravel ekspirimentirajki na luge vo logorite koi po izvesen period poluduvale i si vrsele samo ubistvo vo site slucai no so vakvite eksperimenti na nacistite vo 2 sv vojna pridonele denes medicinata da koristi lekovi i psihicki tretmani koi nikogas nemalo da moze da se otkrijat

Што е најлошо во животот... моментално кај мене тоа што горам од температура и сум цела затната....:lut::lut::toe:

Да не го живееш.

Nekolku raboti

Nemastija, bolest, semejna tragedija...
A boga mi ko so pisa sonne - da ni ja prekrstat Makedonija. Makar shto so pomislata na bolest ne mi idat ubivacki nagoni kako so prekrstuvanjeto.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom