Што е најлошо во животот?

• Креатор на темата Креатор на темата SpiritoS
  • Време на започнување Време на започнување
Да бидеш болен од некоја тешка болест , да патиш од љубов и да ти умре некој близок .......

Да си сам,напуштен,да сватиш дека те напуштиле бидејки си бил злобен,без пријатели,без прегратки......а со многу пари.Без проживеан живот,да се разбудиш стар и осамен.

Најлошо е да си осамен, да имаш проблеми со здравјето(ти или некој близок) и да не можеш на децата да им обезбедиш пристојно детство!

Да те напушти саканиот без да можеш да му кажеш дека го сакаш.

Да ги загубиш луѓето кои ти значат во животот..
Никогаш да не се почуствуваш сакан...

охх има многу лоши работи би било подобра темата доколку би била да кажеме Што е најдобро во животот

~Да останеш сам, да немаш некој на кој ќе пружиш или кој ќе ти пружи љубов, внимание, разбирање, почит, утеха...
~Да се изгубиш во општеството во кое живееш, во системот на вредности и норми, да не можеш сам да се снајдеш и да го одбереш вистинскиот пат.
~Други да управуваат со твојот живот и да им служиш како една обична марионетка.

najloso vo zivotot e da zboruvas mnogu,da pravis raboti od koi gi razocaruvas drugite za na kraj i samiot da se razocaras.Isto mnogu loso e da neznaes da prostis na nekogo

има многу лоши работи ама според мене најлошо е да бидеш болен од некоја неизлечлива болест и да знаеш дека ке умреш

Исто најлошо е да му се случува некоја лоша работа на некој твој близок, а ти да не можеш да направиш ништо!

Да имаш проблеми со здравјето и да загубиш некој близок

Да го надживееш своето дете
Да останеш сам
Да немаш слобода
Да го изгубиш здравјето
Да не можеш да си дозволиш да му купиш на детето едно обично чоколатче
Да не можеш да го израснеш своето дете,да ти биде забрането да го видиш

да многу е тешко да загубиш некој близок :icon_frow

болестите се најлошото нешто, загуба на блиска личност, кога не можеш да се ослободиш од грижа на совеста и мноооогу други работи....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom