Што е љубовта?

• Креатор на темата Креатор на темата Mad Maxx
  • Време на започнување Време на започнување
mmmm....ljubovta e prostor i vreme mereno so srceto! :fks: :fks:

Комарац,добра приказна.Бирај од жениве :)

LJUBOVTA e najbodlikavata roza koja cveta vo sekoe vreme.
LJUBOVTA e bolest, bez koja covekot ne e zdrav.
LJUBOVTA e besplatno ziveenje vo tugjo srce.
LJUBOVTA e uslov za zivot.
LJUBOVTA e nadez,koja posledna umira!

Bas bea sweet, pa gi napishav!
Pozdrav ! :fks:

Некогаш можи да биди најголемо срање , а некогаш и најголемо богатство за тебе :) ... Шо знам секогаш е различно , но за да ја имаш потребната љубов треба да се потрудиш да ја најдиш , да ја сакаш ама и таа тебе да те сака. Иначе џабе ти е се ... то е

Не му верувај на оној кој со насмевка ке ти каже ТЕ САКАМ..
Верувај му на оној кој со солзи во очите ке те праса ДАЛИ МЕ САКАШ ?:wub:

ljubovta...mmm prekrasno prekrasno cuvstvo e :) te ispolnuva, mozes da bides nasmean i koga ti se place i koga nemas nikakva pricina :toe: najubavoto cuvstvo sto moze da postoi...ne moze da se opise so zborovi...treba da se cuvstvuva....

SCORPIO__20 напиша:
Не му верувај на оној кој со насмевка ке ти каже ТЕ САКАМ..
Верувај му на оној кој со солзи во очите ке те праса ДАЛИ МЕ САКАШ ?:wub:
И каква врска има ова со прашањето „Што е љубовта?“ Како го сфаќаш ти ова што го напиша?

Fortune напиша:
И каква врска има ова со прашањето „Што е љубовта?“ Како го сфаќаш ти ова што го напиша?

epa toa e toa ljubovta nemozes da ja sfatis :) tuku ke se obides da ja dozivees...

nesto sto ne se iskazuva so zborovi ne mozaes da doznaes sto e ljubov ako ne si ja poucustvuval\a

ако имаше точна дефиниција за љубовта немаше да постојат илјадници љубовни песни,слики,романи..............

ЦРВЕНОКОСА напиша:
ако имаше точна дефиниција за љубовта немаше да постојат илјадници љубовни песни,слики,романи..............
Чудна некоја логика. :raz: Ама ајде...

Што е љубовта, бе. Чувство. Најубаво. Што секој го доживува порано или подоцна, еднаш или повеќе пати. Состојба на безумие и екстаза. :) Емоција што може да понесе со себе и да предизвика уште милиони други чувства- болка, среќа, страв, радост, разочараност... Способност. Нема секој способност да сака и да биде сакан. Иако вродено е во секој човек да научи да го дели срцето со некого...

гледај горе, гледај доле
љубовта е како море,
како небо сино, сино
ајде дојди, ќе ни биде фино! хехехе

Љубовта е да знаеш дека твоето срце се наоѓа во безбедни раце.
Кога знаеш дека за некој си единствен на планетата...звучи малку невистинито,ама не знам,:toe: можеби е така.
Љубовта ти е апстрактна работа,не можеш да ја фатиш,да ја допреш.Чудна хемиска реакција:)ама добрааа...хехе

Glejte go filmot Notebock i ke vidite sto e ljubov
patem bravo za prikaznata!

што е љубов? овој цитат највеќе ми одговара за прашањево:
"Love stretches your heart and makes you big inside." - Margaret Walker
[FONT=comic sans ms, helvetica,arial]нема потреба да преведувам, нели?
едит. љубов е нешто што јас го живеам моментално, нешто како ова погоре -)))
[/FONT]

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom