Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
... Шо знам секогаш е различно , но за да ја имаш потребната љубов треба да се потрудиш да ја најдиш , да ја сакаш ама и таа тебе да те сака. Иначе џабе ти е се ... то е
te ispolnuva, mozes da bides nasmean i koga ti se place i koga nemas nikakva pricina
najubavoto cuvstvo sto moze da postoi...ne moze da se opise so zborovi...treba da se cuvstvuva....И каква врска има ова со прашањето „Што е љубовта?“ Како го сфаќаш ти ова што го напиша?SCORPIO__20 напиша:Не му верувај на оној кој со насмевка ке ти каже ТЕ САКАМ..
Верувај му на оној кој со солзи во очите ке те праса ДАЛИ МЕ САКАШ ?:wub:
Fortune напиша:И каква врска има ова со прашањето „Што е љубовта?“ Како го сфаќаш ти ова што го напиша?
tuku ke se obides da ja dozivees...Чудна некоја логика. :raz: Ама ајде...ЦРВЕНОКОСА напиша:ако имаше точна дефиниција за љубовта немаше да постојат илјадници љубовни песни,слики,романи..............
Емоција што може да понесе со себе и да предизвика уште милиони други чувства- болка, среќа, страв, радост, разочараност... Способност. Нема секој способност да сака и да биде сакан. Иако вродено е во секој човек да научи да го дели срцето со некого...
можеби е така.
ама добрааа...хехе