T
Tetro
Гостин
тачно, нема љубов без секссекс и само секс
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
тачно, нема љубов без секссекс и само секс
тачно, нема љубов без секс
nema ljubov bez sex,nema nisto bez sex
А што е секс? Према мене тоа е само размена на течности, која размена предизвикува лачење на серотонин во мозокот кој пак серотонин предизвикува задоволство исто како кај зависниците од некои видови на дроги. Како тоа љубовта да зависи од размена на течности? И како тоа размената на течности да биде дефиниција за љубов?
Зарем љубовта не е нешто повеќе од размена на течности кои предизвикуваат хемиска реакција и лачење на хемиска супстанција?
Јас искрено се надевам дека љубовта е нешто повеќе од тоа...:nesum:
lol, немој така кон луѓето.:whip:^Нимфоманка :smir:
za mene e samo extra sex.nisto poveke.nema romantiki,toa e:smir:
хехехе мене искрено ми се гади од романтика и од слични патетични глупости, сексот замене е светиња, го сакам на секаков можен начин и во секое можно време(нормално со жени), но муабетот ми беше дека сексот, сфатен на начин на кој е општо сфатен од мнозинството, дефинитивно е далеку од мојата концепција за љубов...:smir:
^Нимфоманка :smir:
A ima nesto loso vo toa?
Btw, ako nekoj saka sex, a ljubov bez sex ne ide, tie sto ne probale sex, ne ni znaat za ljubov.
A ima nesto loso vo toa?
Btw, ako nekoj saka sex, a ljubov bez sex ne ide, tie sto ne probale sex, ne ni znaat za ljubov.
затоа и си арогантен, и како шо велиш сакаш да си ја намалиш арогантноста тогаш освен Amygdala - Примитивниот мозок, почни да го користиш Neo Cortex - Модерниот мозок :wink:
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=49946&page=8