Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас мислам дека психичката болка е посилна. Не само кај оние со слаб ум и воља туку за сите, зш физичката поминва брзо и останват лузни на телото, а од психичката останват лузни ама во срцето- кај сите луѓе независно дали се со слаб ум и сл...физичката 100пати повеќе. психичката е она што не дефинира како луѓе, и треба да ја прифатиме како дел од животот. ама за оние со слаб ум и воља, фала богу дека психичката болка е посилна од физичката.
Јас мислам дека психичката болка е посилна. Не само кај оние со слаб ум и воља туку за сите, зш физичката поминва брзо и останват лузни на телото, а од психичката останват лузни ама во срцето- кај сите луѓе независно дали се со слаб ум и сл...![]()
А шо би сакала повеќе , забар да те вреѓа и пцуе или со насмевка да ти поправа заб без анестезија и да вади живец?
Зависи од ситуација... Во ова ќе го сменам забарот :pos2: не бе стварно, во ова ситуација поарно да ми кара ама да нема физичка болка... Ко шо кажав зависи од ситуација :helou:А шо би сакала повеќе , забар да те вреѓа и пцуе или со насмевка да ти поправа заб без анестезија и да вади живец?
А шо би сакала повеќе , забар да те вреѓа и пцуе или со насмевка да ти поправа заб без анестезија и да вади живец?
[zEUs];2625720 напиша:Некои болки остануваат вечни. А тоа дефинитивно не се физичките.
Јас мислам дека психичката болка е посилна. Не само кај оние со слаб ум и воља туку за сите, зш физичката поминва брзо и останват лузни на телото, а од психичката останват лузни ама во срцето- кај сите луѓе независно дали се со слаб ум и сл...![]()
Епа сите луѓе се различни и имат ралични мислења. Можи да се умри од физичка болка ама јас уште си стојам на моето дека психичката е посилна зш таа е душевна болка и не се лечи со лекови и тингс лајк дет како шо е случајот со физичката. Се си има свои предности и слабостиПа не би рекол. Физичката болка е многу посилно од психичката, со оглед дека од голема физичка болка можеш да се онесвестиш, паднеш во кома, дури и умреш, додека кај психичката болка овие работи не би можеле да ти се случат.
Е ај жити се дај ми неколку предности на болката, било да е психичка или физичка болка.Епа сите луѓе се различни и имат ралични мислења. Можи да се умри од физичка болка ама јас уште си стојам на моето дека психичката е посилна зш таа е душевна болка и не се лечи со лекови и тингс лајк дет како шо е случајот со физичката. Се си има свои предности и слабости![]()
Предност општо на болката е то шо од ко ќе ја почувствуваш еднаш знајш другиот пат како да се заштитиш од то пак да ти ја нанесат, не е така? Освен ако не си некој дебил или будала. Нема чоек шо нема почувствувано болка (иако има некои типој и типки шо се к*рчат дека не знат шо е то ама ај да не бегам од темата). Абе со се шо се случва присобираш искуство плус... То е предност - јас така мислам па вие кажете си ваше :salut:Е ај жити се дај ми неколку предности на болката, било да е психичка или физичка болка.
да заплачам дефинитивно со психичка болка зборови повеќе ме повредуваат одколку да крене рака некој тогаш за инает не би заплакала
Е ај жити се дај ми неколку предности на болката, било да е психичка или физичка болка.