- Член од
- 22 април 2008
- Мислења
- 405
- Поени од реакции
- 28
Jas mislam deka ke napravat golema albanija SIPTARIVE taka sto ke gi ocepat zapadnite gradovi kade sto ziveat Albanci i neznam uste sto ke se desi sto ne posakuvam ic...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Србија во 2900 аплицира за во ЕУ
Србија идната година ќе аплицира за членство во Европската унија (ЕУ), изјави вицепремиерот Божидар Ѓелиќ, во денешно интервју за белградски „Вечерње новости“
Српскиот вицепремиер притоа посочи дека Белград е свесен дека патот на интеграција ќе биде отежнат поради светската финансиска криза, изборите за Европскиот парламент и загубеното време поради ирското „не„ на договорот од Лисабон.
Тој наведе дека „тврдиот став“ на Холандија го успори патот на српската интеграција и додаде дека најсигурен начин да се промени ставот на Хаг е да бидат уапсени обвинетите од Хашкиот трибунал, Ратко Младиќ и Горан Хаџиќ.
-------------------------------------------------------------------
http://www.makfax.com.mk/look/novin...n=2&NrArticle=136578&NrIssue=858&NrSection=20
Ние ќе влеземе во ЕУ мало сутра,кладба Македонија ќе влезе во ЕУ пред Србија?:smir:
Марко што коефициент ?
Абе ве има ........ за жалДа сме паметни барем промената на името да ја замениме со моментален прием во ЕУ и НАТО, зашто овака гледам се ќе изгубиме.
Да сме паметни барем промената на името да ја замениме со моментален прием во ЕУ и НАТО, зашто овака гледам се ќе изгубиме.
Абе ве има ........ за жал
Не се секирај за мене, ја барем отворено кажувам (шпекулирам), пази се од оние прикриените.Абе ве има ........ за жал
Како што фатиле Бугарите да бегаат, би можеле да им ја земеме а?Брат, еве ти решение. Пиши се Бугарин оди у Бугарија и оп си Европјанец. Немора и другите да ги тераш да сменат идентитет.
Па искажи се до крајНе се секирај за мене, ја барем отворено кажувам (шпекулирам), пази се од оние прикриените.
Па да речеме дека сум за она што го напишав, ама веднаш прием у ЕУ.Па искажи се до крај
Па да речеме дека сум за она што го напишав, ама веднаш прием у ЕУ.
Реши си го проблемот , многу полесно ке ти биде затоа што за твоја несреќа поголемиот дел од македонците не мислат како тебе.Па да речеме дека сум за она што го напишав, ама веднаш прием у ЕУ.